Το Βήμα της Κυριακής

 

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

Δύο αιώνες μετά την Επανάσταση του 1821, ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής παρουσιάζει: «Ιστορία του Νέου Ελληνισμού» Αυτή την εβδομάδα, Αρχιτεκτονική, Ζωγραφική, Ορθόδοξη Εκκλησία, ΦαναριώτεςΑκόμη, «Μίκης Θεοδωράκης, ο πολιτικός»Μαζί, το μηνιαίο περιοδικό της ελληνικής startup σκηνής, STARTUPPER MAG και BHMAgazino!

Publiée par Tovimagr sur Jeudi 26 septembre 2019

Πρώτο Θέμα

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

Ο Νίκος Τσιφόρος ξανά στα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο!Αυτή την εβδομάδα, «Ελληνική Μυθολογία»: Περιπέτειες γραμμένες με τον καυστικό τρόπο του αξεπέραστου συγγραφέα!Μαζί, «1965. Ετσι γράφτηκε η Ιστορία». Τα πρακτικά των κλειστών συζητήσεων του Κωνσταντίνου με τους πολιτικούς αρχηγούς και οι δραματικές εξελίξεις μετά τα Ιουλιανά. Και, «Esquire»!

Publiée par TA NEA sur Mercredi 25 septembre 2019

 

Real News
 

Η Εφημερίδα των Συντακτών

ΚΟΡΤΟ ΜΑΛΤΕΖΕ – ΜΕΡΟΣ Β

Με την Εφημερίδα των Συντακτών αυτό το Σαββατοκύριακο 28/9, Κόρτο Μαλτέζε "Η Μπαλάντα της Αλμυρής Θάλασσας", το 2ο από τα 4 μέρη του κορυφαίου κόμικ.

Publiée par Η Εφημερίδα των Συντακτών sur Mercredi 25 septembre 2019

Παραπολιτικά

Τα καλά παιδιά

Η μεγάλη προσφορά συνεχίζεται! Τα αγαπημένα αλφαβητάρια, τα πιο διάσημα αναγνωστικά του δημοτικού, κυκλοφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά, σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις! Μη χάσετε το δεύτερο βιβλίο «Αλφαβητάριο – Τα καλά παιδιά»

Publiée par parapolitika.gr sur Mercredi 25 septembre 2019

Η Καθημερινή