Το Βήμα της Κυριακής

 

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής παρουσιάζει, τα θρυλικά «Κλασσικά Εικονογραφημένα» των παιδικών μας χρόνων!Αυτή την εβδομάδα,το πρώτο συλλεκτικό τεύχος που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα: «ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ»Μαζί, Ουμπέρτο Εκο: Αρχαία Ρώμη, ο τελευταίος τόμοςΑκόμη, μία ειδική έκδοση από ΤΟ ΒΗΜΑ και τον Οικονομικό Ταχυδρόμο για τις προοπτικές της οικονομίας μετά τις εκλογές και BHMAgazino!

Publiée par Tovimagr sur Jeudi 27 juin 2019

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σάββατο μαζί με ΤΑ ΝΕΑ, «Ανακαλύψτε την Ελλάδα». Μύκονο, Σαντορίνη, Μήλο, Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Κουφονήσια και όλες οι Κυκλάδες!Βρείτε την αμμουδιά που σας ταιριάζει, για κολύμπι, χαλάρωση ή διασκέδαση και γνωρίστε τις ομορφότερες γωνιές των ΚυκλάδωνΜαζί, Esquire!

Publiée par TA NEA sur Mercredi 26 juin 2019

 

Πρώτο Θέμα

 

Real News
 

Παραπολιτικά

Μη χάσετε τον νέο τόμο της μνημειώδους συλλεκτικής σειράς «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ» από την Εκδοτική Αθηνών,Στο δεύτερο μέρος του νέου τόμου της «Ελληνικής Μυθολογίας» της Εκδοτικής Αθηνών, «ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ», που κυκλοφορεί το Σάββατο 29 Ιουνίου με τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», περιέχονται τα μυθολογήματα που πλάστηκαν για δύο από τις μεγαλύτερες εκστρατείες των Ελλήνων: των Αργοναυτών στην Κολχίδα και των Aργείων βασιλιάδων στη Θήβα.

Publiée par parapolitika.gr sur Mardi 25 juin 2019