Οι προσφορές των εφημερίδων του Σαββάτου και της Κυριακής.

 

Αναλυτικά όλες οι προσφορές των εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας.

 

_

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο παρουσιάζουν δύο αξέχαστα σχολικά βιβλία που ξυπνούν αναμνήσεις από τα καλύτερά μας χρόνια: «ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ». Ένα ξεχωριστό ανθολόγιο κειμένων που διδασκόταν για πολλά χρόνια στην Γ’ Γυμνασίου. Από τον Παπαντωνίου και τον Ξενόπουλο, στον Βαλαωρίτη και τον Σολωμό Και «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ». Αριθμοί, πράξεις, ασκήσεις και προβλήματα, όπως τα διδάχτηκαν τα παιδιά, τη δεκαετία του ‘60!

Publiée par TA NEA sur Lundi 25 mai 2020

Εφημερίδα των Συντακτών

ΜΑΗΣ 68 – Δ ΜΕΡΟΣ

Aυτό το Σάββατο 30/5 με την ΕφΣυν Σαββατοκύριακο, το 4ο και τελευταίο μέρος της συγκλονιστικής ιστορίας που καθόρισε μια ολόκληρη γενιά, "Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΥΧΤΑΣ-ΜΑΗΣ 68", όσα έζησε ως φοιτητής και κατέγραψε ως συγγραφέας ο Patrick Rotman με σκίτσα του Sebastian Vassant.

Publiée par Η Εφημερίδα των Συντακτών sur Mercredi 27 mai 2020

Το Βήμα της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ Κυριακής παρουσιάζει: Γρηγόριος Δαφνής, «Η Ελλάς μεταξύ δύο πολέμων» Ο Ελευθέριος Βενιζέλος στο επίκεντρο της ΙστορίαςΜαζί, ένα εγχειρίδιο αυτοβοήθειας «Ξεπερνώντας τον πανικό». Ακόμη, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 2020. Συμπληρώστε ηλεκτρονικά τη δήλωσή σας,υπολογίστε άμεσα τους φόρους σας καικάντε αυτόματα, την υποβολή του Ε1. Επίσης, Startupper Mag και BHMAgazino!

Publiée par Tovimagr sur Mercredi 27 mai 2020

Real News

 

Η Καθημερινή

 

Πρώτο Θέμα

Ελεύθερος Τύπος