Παρουσίαση βιβλίου Γιάννη Καλπούζου “Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου”

    Η Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, το Βιβλιοπωλείο ΚΕΝΤΡΙ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου « Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ». Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας […]
- 4.12.2014 -

 

 

Η Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, το Βιβλιοπωλείο ΚΕΝΤΡΙ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου
« Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ».
Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας (Αχιλλέως & Δυοβουνιώτη).
Την εκδήλωση προλογίζει η Δέσποινα Χρυσανθακοπούλου, εκπαιδευτικός.
Ο συγγραφέας μιλώντας για το βιβλίο του, μας προσκαλεί σε μια αισιόδοξη πνευματική πτήση, κόντρα στη συναισθηματική πτώση των καιρών μας.
Ο Γιάννης Καλπούζος γεννήθηκε στο χωριό Μελάτες της Άρτας το 1960. Έχει γράψει διηγήματα και μυθιστορήματα, ποιητικές συλλογές και στίχους τραγουδιών. Γνωστά τραγούδια του είναι : «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου» που ερμήνευσε η Γλυκερία, «Δέκα μάγισσες» με το Γιάννη Σαββιδάκη, «Γιατί πολύ σ’ αγάπησα» με τον Ορφέα Περίδη, «Τι μου ‘χει λείψει» με την Ελένη Πέτα κλπ.
Είναι συγγραφέας των μπεστ σέλερ : Ιμαρέτ, Άγιοι και δαίμονες, Ουρανόπετρα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου