Προκήρυξη δράσης «Αγαπάς αφού…»

21.03.2016

Αγαπάς;

Γιατί δε το δείχνεις τότε;;;;

Η λογοτεχνική δράση «Αγαπάς αφού…»  σας καλεί να εξομολογηθείτε όλες εκείνες τις κρυφές και φανερές σας σκέψεις προς κάποιο πρόσωπο, μια ιδέα, μια πράξη, ένα τοπίο, ένα όνειρο και ότι άλλο χωρά η ψυχή και η καρδιά σας!

Νιώστε ελεύθεροι και αυθόρμητοι λοιπόν  και μεταδώστε όλ’ αυτά για τα οποία διστάζατε, μιας και αποκλειστικός σκοπός της δράσης είναι να  μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο εκείνη η στιγμή που θα τη θυμάστε για πάντα!

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής:

Αφορά ηλικίες από  18 ετών ως…. το  άπειρο!

Χρονική διάρκεια project: Χωρίζεται σε εποχές (Χειμώνας, Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο). Μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αγάπης σας τώρα!

Τα έργα που θα συγκεντρώνονται  στο τέλος κάθε εποχικής ενότητας , υπάρχει πρόθεση να συμπεριληφθούν σε e-book που θα κυκλοφορήσει ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Μπορείτε  να συμμετάσχετε  με οποιοδήποτε έργο σας  (κείμενο ή φωτογραφίες ,-όχι με εικονιζόμενα πρόσωπα, γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα  επαλήθευσης ταυτοπροσωπίας -,ή και με τα δυο είδη συγχρόνως) που να μεταφέρει μήνυμα  Α Γ Α Π Η Σ .  Επίσης μπορείτε να συνοδεύσετε το δημιούργημα σας με έναν προτεινόμενο τίτλο ο οποίος  να επισυναφθεί στην δημοσίευσή του. Προς  αποφυγή παρεξηγήσεων, απαγορεύεται η αναφορά σε ονοματεπώνυμα τρίτων που πιθανόν να μην έχουν γνώση της δράσης.

Απαγορεύεται κάθε είδους ρατσιστική και υβριστική θεματολογία

Ο συμμετέχων θα πρέπει να διατηρεί ο ίδιος τα πνευματικά δικαιώματα όσων αποστέλλει. Με την συμμετοχή του, αυτόματα συναινεί και αποδέχεται στην παραχώρηση του/των έργων του στο project «Αγαπάς αφού…»  δίχως κανένα υλικό, χρηματικό ή οποιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα. Σκοπός είναι να χρησιμοποιηθούν τα έργα με τα στοιχεία του εκάστοτε δημιουργού, σε κάθε είδους  δημόσια προβολή προκύψει( δημοσίευση στο εν λόγο blog και σελίδας στο facebook , σε συνεργαζόμενες ιστοσελίδες, μα και σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια προβολή προκύψει, όπως ραδιόφωνο ή περιοδικά).

Ο συμμετέχοντες πρέπει  να αποστέλλουν μαζί με την συμμετοχή τους και το  ονοματεπώνυμο τους, το οποίο δε θα δημοσιοποιείται, μα θα διατηρείται μονάχα για την εγκυρότητα της συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει επίσης να δηλώνουν ρητά κατά την επικοινωνία τους αν επιθυμούν να δημοσιευτεί η συμμετοχή τους  με το πραγματικό τους όνομα ή με κάποιο ψευδώνυμο.

Τρόπος αποστολής των έργων σας: Στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Όμορφα ταξίδια αγάπης ας έχουμε, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας!

Νατάσσα Καραμανλή – Θεόφιλος Γιαννόπουλος

*Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην δημιουργό Δελίνα Βασιλειάδη για την ευγενική της συγκατάθεση στην χρησιμοποίηση του πίνακα που κοσμεί την δράση μας! (Περισσότερα για τα έργα της Δελίνας Βασιλειάδη μπορείτε να πληροφορηθείτε εδώ: www.delinavasiliadi.gr/?q=el)

Εγγραφείτε στην ενημέρωση
των λογοτεχνικών διαγωνισμών

(Με κάθε νέα δημοσίευση άρθρου που αφορά λογοτεχνικό διαγωνισμό)

Ακολουθήστε μας

Αποτελέσματα 2ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού ‘Παύλος Αυθίνος’

Αποτελέσματα 2ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού ‘Παύλος Αυθίνος’

Αποτελέσματα 2ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 'Παύλος Αυθίνος' - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ- 31 ετών και άνω ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΤΑΣΙΟΣ, Το κόκκινο βιολί Α’ ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ, Μπαμ, κρακ, ντριν ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, Η κυρία Φρόσω ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΙ,  Σύστημα...

Δ’ Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Πνευματικών Οριζόντων Λεμεσού 2021-2022

Δ’ Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Πνευματικών Οριζόντων Λεμεσού 2021-2022

Δ' ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΙΖΌΝΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ 2021-2022   Προκήρυξη Οι Πνευματικοί Ορίζοντες Λεμεσού, εφαλτήριο λόγου, τέχνης και πολιτισμού, μέσα στα πλαίσια των πολιτιστικών τους δραστηριοτήτων, προκηρύσσουν τον Δ΄ Πανελλήνιο λογοτεχνικό...

Δείτε κι αυτά

Δ’ Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Πνευματικών Οριζόντων Λεμεσού 2021-2022

2ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής – Μουσείου «Α. Κοντόπουλος» 2021

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής προκηρύσσει τον 2ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για το έτος 2021   Ο Διαγωνισμός περιλαμβάνει τα είδη λόγου: α) Ποίηση β) Διήγημα   γ) Παιδικό Παραμύθι Διάρκεια: Ως ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού ορίζεται η Δευτέρα...