τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Προκήρυξη δράσης «Αγαπάς αφού…»

Προκήρυξη δράσης «Αγαπάς αφού…»

Αγαπάς;

Γιατί δε το δείχνεις τότε;;;;

Η λογοτεχνική δράση «Αγαπάς αφού…»  σας καλεί να εξομολογηθείτε όλες εκείνες τις κρυφές και φανερές σας σκέψεις προς κάποιο πρόσωπο, μια ιδέα, μια πράξη, ένα τοπίο, ένα όνειρο και ότι άλλο χωρά η ψυχή και η καρδιά σας!

Νιώστε ελεύθεροι και αυθόρμητοι λοιπόν  και μεταδώστε όλ’ αυτά για τα οποία διστάζατε, μιας και αποκλειστικός σκοπός της δράσης είναι να  μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο εκείνη η στιγμή που θα τη θυμάστε για πάντα!

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής:

Αφορά ηλικίες από  18 ετών ως…. το  άπειρο!

Χρονική διάρκεια project: Χωρίζεται σε εποχές (Χειμώνας, Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο). Μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αγάπης σας τώρα!

Τα έργα που θα συγκεντρώνονται  στο τέλος κάθε εποχικής ενότητας , υπάρχει πρόθεση να συμπεριληφθούν σε e-book που θα κυκλοφορήσει ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Μπορείτε  να συμμετάσχετε  με οποιοδήποτε έργο σας  (κείμενο ή φωτογραφίες ,-όχι με εικονιζόμενα πρόσωπα, γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα  επαλήθευσης ταυτοπροσωπίας -,ή και με τα δυο είδη συγχρόνως) που να μεταφέρει μήνυμα  Α Γ Α Π Η Σ .  Επίσης μπορείτε να συνοδεύσετε το δημιούργημα σας με έναν προτεινόμενο τίτλο ο οποίος  να επισυναφθεί στην δημοσίευσή του. Προς  αποφυγή παρεξηγήσεων, απαγορεύεται η αναφορά σε ονοματεπώνυμα τρίτων που πιθανόν να μην έχουν γνώση της δράσης.

Απαγορεύεται κάθε είδους ρατσιστική και υβριστική θεματολογία

Ο συμμετέχων θα πρέπει να διατηρεί ο ίδιος τα πνευματικά δικαιώματα όσων αποστέλλει. Με την συμμετοχή του, αυτόματα συναινεί και αποδέχεται στην παραχώρηση του/των έργων του στο project «Αγαπάς αφού…»  δίχως κανένα υλικό, χρηματικό ή οποιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα. Σκοπός είναι να χρησιμοποιηθούν τα έργα με τα στοιχεία του εκάστοτε δημιουργού, σε κάθε είδους  δημόσια προβολή προκύψει( δημοσίευση στο εν λόγο blog και σελίδας στο facebook , σε συνεργαζόμενες ιστοσελίδες, μα και σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια προβολή προκύψει, όπως ραδιόφωνο ή περιοδικά).

Ο συμμετέχοντες πρέπει  να αποστέλλουν μαζί με την συμμετοχή τους και το  ονοματεπώνυμο τους, το οποίο δε θα δημοσιοποιείται, μα θα διατηρείται μονάχα για την εγκυρότητα της συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει επίσης να δηλώνουν ρητά κατά την επικοινωνία τους αν επιθυμούν να δημοσιευτεί η συμμετοχή τους  με το πραγματικό τους όνομα ή με κάποιο ψευδώνυμο.

Τρόπος αποστολής των έργων σας: Στην ηλεκτρονική διεύθυνση agapas.afou@gmail.com

Όμορφα ταξίδια αγάπης ας έχουμε, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας!

Νατάσσα Καραμανλή – Θεόφιλος Γιαννόπουλος

*Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην δημιουργό Δελίνα Βασιλειάδη για την ευγενική της συγκατάθεση στην χρησιμοποίηση του πίνακα που κοσμεί την δράση μας! (Περισσότερα για τα έργα της Δελίνας Βασιλειάδη μπορείτε να πληροφορηθείτε εδώ: www.delinavasiliadi.gr/?q=el)

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οδηγός ιστοσελίδας

Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί

Εκπαιδευτικό υλικό

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος