Προκήρυξη ποιητικού διαγωνισμού για νέους έως 35 ετών

Το περιοδικό «Φωνή Λογοτεχνών», έκδοση της «Αγωνιστικής Παράταξης Ελλήνων Λογοτεχνών – Συνεργαζόμενοι», ανακοινώνει την προκήρυξη ποιητικού διαγωνισμού για νέους έως 35 ετών, αθλοθετούμενου από τον παλαίμαχο αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, σπουδαίο λογοτέχνη και πρώην γεν. γραμματέα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών Φίλιππο Μαυρογιώργη. Οι διαγωνιζόμενοι παίρνουν μέρος με ένα αδημοσίευτο ποίημα έως 50 στίχους με θέμα […]
- 25.02.2015 -

Το περιοδικό «Φωνή Λογοτεχνών», έκδοση της «Αγωνιστικής Παράταξης Ελλήνων Λογοτεχνών – Συνεργαζόμενοι», ανακοινώνει την προκήρυξη ποιητικού διαγωνισμού για νέους έως 35 ετών, αθλοθετούμενου από τον παλαίμαχο αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, σπουδαίο λογοτέχνη και πρώην γεν. γραμματέα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών Φίλιππο Μαυρογιώργη.

Οι διαγωνιζόμενοι παίρνουν μέρος με ένα αδημοσίευτο ποίημα έως 50 στίχους με θέμα την ειρήνη, σε 3 δακτυλογραφημένα αντίτυπα, με ψευδώνυμο. Επί του φακέλου αποστολής θα αναγράφονται μόνο το ψευδώνυμο και ο παραλήπτης. Εντός, δε, του φακέλου, εκτός των 3 αντιτύπων, ο κάθε διαγωνιζόμενος θα συμπεριλάβει σε μικρότερο, κλειστό φάκελο τα πραγματικά του στοιχεία, με τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τελευταία ημερομηνία αποστολής ορίζεται η 31η Μάρτη 2015 (βάσει σφραγίδας ταχυδρομείου) στη διεύθυνση του περιοδικού: Παπαφλέσσα 3, ΤΚ 18863, Πέραμα (τηλ. επικοινωνίας 210.4411.117 και 6974.719.704).

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου