Πρόσκληση!

 Σε ένα μήνα τοβιβλίο.net θα γιορτάσει ένα χρόνο παρουσίας στο διαδίκτυο. Μέσα σε αυτό το διάστημα δημοσιεύτηκαν περισσότερα από διακόσια άρθρα, παρουσιάστηκαν περισσότεροι από ενενήντα διαφορετικοί δημιουργοί που κατέθεσαν τις σκέψεις και τα έργα τους, έγιναν περισσότερα από οχτακόσια σχόλια και δέχτηκε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις που το οδήγησαν ψηλά τόσο στην επίσημη κατάταξη των εταιριών […]
- 4.02.2014 -

 

tovivlio_logo_s_up

Σε ένα μήνα τοβιβλίο.net θα γιορτάσει ένα χρόνο παρουσίας στο διαδίκτυο. Μέσα σε αυτό το διάστημα δημοσιεύτηκαν περισσότερα από διακόσια άρθρα, παρουσιάστηκαν περισσότεροι από ενενήντα διαφορετικοί δημιουργοί που κατέθεσαν τις σκέψεις και τα έργα τους, έγιναν περισσότερα από οχτακόσια σχόλια και δέχτηκε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις που το οδήγησαν ψηλά τόσο στην επίσημη κατάταξη των εταιριών μέτρησης επισκεψιμότητας, όσο κυρίως στις καρδιές μας.

Το τοβιβλίο.net διασφαλίζοντας πάντα ένα αξιόλογο επίπεδο στις δημοσιεύσεις που έχουν γίνει, χωρίς όμως να κρίνει ή να συγκρίνει και να απορρίπτει αναίτια φορώντας το μανδύα του ειδικού ή του αξιολογητή, του τιμητή ή και του εκτιμητή, του κριτικού ή και του ειδήμονα, ακούραστα και χωρίς κανένα οικονομικό όφελος κατάφερε να δώσει ελεύθερο βήμα λογοτεχνικής έκφρασης σε όποιον ήθελε να παρουσιάσει το έργο του.

Σεβάστηκε τόσο τους δημιουργούς όσο και το κοινό του. Πάντα με καλή διάθεση και ευγένεια προσπάθησε να ανταποκριθεί στον ολοένα καθημερινά αυξανόμενο αριθμό αιτήσεων για παρουσιάσεις και να φιλοξενήσει στις σελίδες του νέους πολύτιμους συνεργάτες – συντάκτες. Κατάφερε έτσι να γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένα από τα πιο δημοφιλή, σε πανελλαδικό επίπεδο, διαδικτυακά μέσα ελεύθερης λογοτεχνικής παρουσίασης και έκφρασης.

Ζητάμε λοιπόν από όλους σας ένα μικρό σχόλιο για το δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net, ένα σχόλιο που να μην ξεπερνά τις τέσσερις – πέντε γραμμές, το οποίο θα συμπεριληφθεί με το όνομά σας στο άρθρο που θα δημοσιευτεί τη Δευτέρα 3 Μαρτίου στο δικτυακό μας τόπο. Όποιος λοιπόν το θέλει, μας στέλνει το σχόλιό του στο email [email protected]

 

Σας ευχαριστούμε όλους!

2 Σχόλια

 1. Βάσω Αποστολοπούλου

  “Κατάφερε έτσι να γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένα από τα πιο δημοφιλή, σε πανελλαδικό επίπεδο, διαδικτυακά μέσα ελεύθερης λογοτεχνικής παρουσίασης και έκφρασης”

  Και να γίνει το δικό μας αγαπημένο στέκι όπου γνωρίσαμε εκλεκτούς φίλους, ανταλλάξαμε απόψεις για θέματα ποικίλου ενδιαφέροντος, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε, ονειρευτήκαμε!

  Να είστε πάντα καλά, Κώστα μου και όλοι οι συντελεστές και οι φίλοι του “βιβλιο.νετ” για τα όσα όμορφα ζήσαμε, ζούμε και (εννοείται) θα εξακολουθούμε να ζούμε στον ΔΙΚΟ μας δικτυακό τόπο!

  Απάντηση
  • Κώστας Θερμογιάννης

   Βάσω μου, αυτό είναι το πιο ωραίο πράγμα, πως τοβιβλίο.net είναι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ δικτυακός τόπος, είναι όλων μας και όχι μόνο κάποιου…

   Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά και για όλα τα ωραία πράγματα με τα οποία έχεις συνεισφέρει εδώ κι αυτή η σελίδα έγινε ακόμα καλύτερη!

   Απάντηση

Υποβολή σχολίου