τοβιβλίο.net

Καλωσορίσατε στη σελίδα εγγραφής!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, αλλά καλό θα ήταν να ρίξετε πρώτα μια ματιά στις δυνατότητες δίνονται στα μέλη αλλά και στους όρους και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν!

Μερικές από τις δυνατότητες των μελών

Συμμετοχή

Σε όλες τις δράσεις της ιστοσελίδας

Όλα τα είδη του λόγου

Με πεζά ή ποιήματα

Z

Με δικές σας

ξεχωριστές και αυτόνομες ιστορίες

Κριτικές

Παρουσιάσεις βιβλίων, θεατρικών ή κινηματογραφικών έργων

b

Αρθρογραφία

Για θέματα που αφορούν στη λογοτεχνία αλλά και τις τέχνες γενικότερα

Βιβλία

Δημιουργία ηλεκτρονικών βιβλίων και προσθήκη τους στη βιβλιοθήκη της σελίδας

Ποτέ άλλοτε η λογοτεχνία δεν ήταν τόσο άμεση!

τοβιβλίο.net σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε μέλος στο δικτυακό τόπο και να μπορείτε έτσι να δημιουργείτε τα δικά σας άρθρα. Η δυνατότητα αυτή δίνεται με περιορισμένο όμως το δικαίωμα της δημοσίευσης τόσο για την αποφυγή δημοσίευσης άρθρων που δεν είναι στο πνεύμα του δικτυακού αυτού τόπου όσο και για την πρόληψη τυχόν λαθών. Επίσης, το κάθε νέο μέλος θα πρέπει πρώτα να εξοικειωθεί με το περιβάλλον εργασίας γι’ αυτό και στα πρώτα στάδια της εγγραφής δε θα δίνεται η δυνατότητα προσθήκης πολυμέσων παρά μόνο κειμένων.

Στην περίπτωση που εγγραφείτε στο δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net αποδέχεστε το γεγονός πως τα άρθρα σας θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο σύμφωνα με το πνεύμα της σελίδας και σε καμία περίπτωση δε γίνονται δεκτά άρθρα με προσβλητικό, ρατσιστικό, επιβλαβές ή με οποιοδήποτε τρόπο παράνομο περιεχόμενο. Ο δικτυακός τόπος μπορεί να ακυρώσει και να διαγράψει χωρίς καμία προειδοποίηση κάθε μέλος που κρίνει πως έχει παραβιάσει οποιοδήποτε από τους παραπάνω όρους ή το μέλος αυτό κάνει κατάχρηση των δυνατοτήτων που του παρέχονται ως τέτοιο από τοβιβλίο.net.

Εάν τα παραπάνω σας βρίσκουν σύμφωνο, κάντε κλικ στο κουμπί πιο κάτω για να εγγραφείτε

(το όνομα χρήστη πρέπει να είναι γραμμένο με αγγλικούς χαρακτήρες)

 

 

 

 

 

 

 

 

Είστε ένα κλικ μακριά : )

Το συνθηματικό (password) παράγεται αυτόματα και θα σας αποσταλεί στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Μετά την είσοδό σας στη σελίδα μπορείτε (και πρέπει) να το αλλάξετε. ΠΡΟΣΟΧΗ, ενδέχεται το email με το συνθηματικό που θα σας αποσταλεί να ταξινομηθεί στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam ή junk) οπότε καλό θα είναι να ελέγξετε αυτούς τους φακέλους στην περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το μήνυμα.

Προσοχή: Για να σας παραχωρηθούν δικαιώματα για τη δημιουργία άρθρων άμεσα και χωρίς να μεσολαβήσει κάποιο διάστημα εξοικείωσης, μετά την εγγραφή σας στείλτε ένα κενό email στο [email protected] με θέμα “Άμεση ενεργοποίηση δυνατότητας για αρθρογραφία”.