Στην κόψη του μαχαιριού του Άντριου Λέιν

 νέα κυκλοφορία Σειρά: Οι περιπέτειες του νεαρού Σέρλοκ ΧολμςΣτην κόψη του μαχαιριού του Άντριου Λέινμετάφραση: Ανδρέας ΜιχαηλίδηςΟ νεαρός Σέρλοκ βρίσκεται στη Δυτική Ιρλανδία, όμως δεν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής. Ο αδερφός του, ο Μάικροφτ, έχει πάει εκεί για να ερευνήσει τα λεγόμενα ενός πνευματιστή, ο οποίος ισχυρίζεται πως μπορεί να επικοινωνήσει με νεκρούς κατασκόπους και προσφέρει […]
- 23.12.2014 -

 

νέα κυκλοφορία

 

Σειρά: Οι περιπέτειες του νεαρού Σέρλοκ Χολμς
Στην κόψη του μαχαιριού του Άντριου Λέιν
μετάφραση: Ανδρέας Μιχαηλίδης

Ο νεαρός Σέρλοκ βρίσκεται στη Δυτική Ιρλανδία, όμως δεν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής. Ο αδερφός του, ο Μάικροφτ, έχει πάει εκεί για να ερευνήσει τα λεγόμενα ενός πνευματιστή, ο οποίος ισχυρίζεται πως μπορεί να επικοινωνήσει με νεκρούς κατασκόπους και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όποιον πληρώσει καλύτερα. Τα δυο αδέρφια πρέπει ν’ ανακαλύψουν αν αυτός ο άντρας μπορεί πράγματι ν’ αποκαλύψει μυστικά από το υπερπέραν – μυστικά που οι κυβερνήσεις της Ευρώπης θα προτιμούσαν να μείνουν κρυμμένα. Όμως κάποιος –ή κάτι– μοιάζει να προσπαθεί να κλείσει το στόμα του πνευματιστή. Αρχικά μια υπηρέτρια βρίσκεται νεκρή κι έπειτα δέχεται άγρια επίθεση ο Μάικροφτ. Ο νεαρός Σέρλοκ πρέπει να ξεδιαλύνει ένα μυστήριο που έχει αποσβολώσει τους πάντες… πριν δολοφονηθεί κανείς άλλος.

Ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε για τα χρόνια πριν ο Σέρλοκ Χολμς γίνει διάσημος ντετέκτιβ. Ο βρετανός Άντριου Λέιν προσπαθεί μέσα από τα βιβλία της συναρπαστικής σειράς Οι περιπέτειες του νεαρού Σέρλοκ Χολμς να ρίξει για πρώτη φορά φως στα εφηβικά χρόνια του διάσημου ντετέκτιβ. Πώς ήταν ως έφηβος; Πού πήγε σχολείο και ποιοι ήταν οι φίλοι του; Πού και πότε απέκτησε τις διάσημες ικανότητές του; Τι τον φόβιζε και ποια ήταν η πρώτη του αγάπη; Χρησιμοποιώντας τα λιγοστά στοιχεία που παρείχε ο δημιουργός του Σέρλοκ, ο Λέιν, κατόρθωσε να συνθέσει με συνέπεια τον νεαρό χαρακτήρα του Σέρλοκ. Το εγχείρημά του μάλιστα είχε την τύχη να συναντήσει την έγκριση του Conan Doyle Estate Ltd, καθώς και των εν ζωή συγγενών του σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.
Μια καλογραμμένη σειρά που έρχεται να καλύψει το χρονικό κενό των εφηβικών χρόνων και των πρώτων περιπετειών του πιο διάσημου ντετέκτιβ με συναρπαστική πλοκή, πρωτότυπη λύση του μυστηρίου και πολλές ανατροπές.
Μάθετε περισσότερα για τη σειρά και τον συγγραφέα στο:
www.youngsherlock.com

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν:
• Νέφος θανάτου
• Η κόκκινη βδέλλα
• Μαύρος πάγος
• Πύρινη θύελλα
• Το δάγκωμα του φιδιού

 

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου