«Το Θεάτρο της Κυριακής» στο Δεύτερο Πρόγραμμα

«Το Θεάτρο της Κυριακής» στο Δεύτερο Πρόγραμμα Η Νέα Θεατρική Ραδιοφωνική Περίοδος από την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 σηκώνει αυλαία μέσα από τις συχνότητες του στο «Θέατρο της Κυριακής». Από την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή, στις 8 το βράδυ, οι ακροάτριες και οι ακροατές του Δευτέρου Προγράμματος θα έχουν […]
- 9.02.2019 -

«Το Θεάτρο της Κυριακής» στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Η Νέα Θεατρική Ραδιοφωνική Περίοδος

από την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 σηκώνει αυλαία μέσα από τις συχνότητες του στο «Θέατρο της Κυριακής».

Από την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή, στις 8 το βράδυ, οι ακροάτριες και οι ακροατές του Δευτέρου Προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ηχογραφήσεις θεατρικών παραστάσεων του Ελληνικού και ξένου δραματολογίου. Έργα σύγχρονα, που μεταδίδονται για πρώτη φορά από το Ραδιόφωνο και φέρνουν τις ακροάτριες και τους ακροατές κοντά στα νέα θεατρικά ρεύματα, σε νέους σκηνοθέτες και συντελεστές.

Την αυλαία ανοίγει το πρώτο επεισόδιο από την σειρά «Κλασσικά… Παραμορφωμένα» Στη σειρά αυτή κάθε φορά «παίζεται» ένα πασίγνωστο, πολυαγαπημένο, καταξιωμένο Κλασικό έργο. Το ερώτηματα που θέτουν οι συντελεστές είναι απλό: «θα το αναγνωρίσετε;»

Και συνεχίζουν «Ακούστε … Μπορεί να αλλάζουνε τα ονόματα και να μπλέκονται οι εποχές. Κατορθώματα αγαπημένα, από ήρωες που μας συντρόφεψαν, μπορεί να δίνονται με νέες εκδοχές. Η πλοκή δεν αγγίζεται. Η ουσία παραμένει καταγεγραμμένη. Οι καιροί μας είναι που αλλάζουν. Ας δημιουργούμε για τις σύγχρονες καταστάσεις. Ακούστε και βεβαιωθείτε πως οι υποθέσεις μας, βγάζουν πολύ γέλιο. Μέχρι δακρύων.

Τα «Κλασικά Παραμορφωμένα» είναι – ελαφρώς – «πλαστογραφημένα». Με περιβάλλον που σηκώνει να το πειράξουμε… Αν μας πειράζει φυσικά!»

______________________________________________________

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 4

Τέσσερις άντρες των Ματ, αγροτόπαιδα που προτίμησαν να γίνουν ΜΑΤ, παρά να σηκώνουν «δεματ» στους ώμους… δίνουν όρκο φιλίας, σαν μια γροθιά ! Όμως, αν και φύλακες της τάξης, γίνονται άτακτοι πολλές φορές ! Καθημερινές περιπέτειες, έρωτες και απρόοπτα, φυτρώνουν στη ζωή τους από εκεί που δεν το περιμένεις. Κλασικό μεν, παραμορφωμένο δε. Χτύπα ξύλο

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στον ρόλο του αφηγητή ο Χρήστος Βαλαβανίδης

 

Παίζουν οι ηθοποιοί :

Δήμητρα Μπάσιου, Αλίκη Ζωγράφου, Αντώνης Βούλτσος,

Νίκος Μέλλος, Θάλεια Κουντουράκη, Λίλα Μουτσοπούλου,

 Λίνα Νταμάνη, Ελισάβετ Δελακά….

 

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Τσολάκης

Ραδιοφωνική σκηνοθεσία: Λίλα Μουτσοπούλου

Ηχοληψία: Δημήτρης . Ναλμπάντης

Μίξη ήχου: Νίκος Καραπιπέρης

Οργάνωση – παραγωγή: Μάκης Παπαγεωργίου

Καλή Ακρόαση!!

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου