Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Το βιογραφικό σας

  Η φωτογραφία σας (αρχείο jpg με μέγιστο μέγεθος 2 MB)

  ___

  Ερώτηση ασφαλείας:

  ___

  Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από το δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net; (προαιρετικό)
  ΝαιΌχι
  (Σε θετική περίπτωση θα ερωτηθείτε με email για να το επιβεβαιώσετε ενώ μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή)
  ___

  Κάντε κλικ εδώ αν αποδέχεστε τους όρους.
  ___

   Το βιογραφικό σας μετά τη δημοσίευσή του θα υπάρχει πάντα στο link με τη μορφή

  https://tovivlio.net/bio/όνομα-επώνυμο/

  (π.χ. https://tovivlio.net/bio/κώστας-θερμογιάννης/)

  [με μικρά γράμματα, με τόνους και την παύλα ανάμεσα στο όνομα και το επώνυμο]

  ενώ μπορείτε να το

  αναζητήσετε στη σελίδα με τα βιογραφικά εδώ.

  -

  Για τη διευκόλυνσή σας, μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να μας ζητήσετε να σας αποστείλουμε

  ένα micro link της μορφής http://tinyurl.com/njqfpkc

  -

  Τα link αυτά θα παραμείνουν χωρίς αλλαγή για απεριόριστο χρονικό διάστημα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπου και όπως θέλετε.

  Όροι:

  Ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net δεν συγκεντρώνει προσωπικά δεδομένα. Σκοπός της υποβολής του βιογραφικού είναι αποκλειστικά και μόνο η διευκόλυνση του δημιουργού καθώς μπορεί σε ένα σημείο να έχει αποθηκευμένο το βιογραφικό του, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε οποιονδήποτε το αναζητήσει.

  Ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net λειτουργεί με βάση τους όρους που θα βρείτε εδώ και τους οποίους έχει διαβάσει κι αποδέχεται όποιος υποβάλει το βιογραφικό του.

  Η υποβολή του βιογραφικού δε σημαίνει κι αυτόματη δημοσιοποίησή του, η οποία γίνεται μετά από έλεγχό του κι εντός διαστήματος που μπορεί να ξεπεράσει τις 24 ώρες. Υπάρχει περίπτωση μη δημοσιοποίησης βιογραφικού αν κριθεί πως αυτό δεν συνάδει με τους κανόνες λειτουργίας του δικτυακού τόπου τοβιβλίο.net, χωρίς καμία άλλη ειδοποίηση.

  Βιογραφικό που δε συνοδεύεται από φωτογραφία δε δημοσιεύεται.

  Καλό είναι το βιογραφικό να συνοδεύεται κι από αντίστοιχη εργογραφία.

  Αλλαγές στο βιογραφικό γίνονται με την αποστολή νέου. Το παλιό θα διαγράφεται. Φωτογραφία δεν είναι απαραίτητο να αποσταλεί ξανά στην περίπτωση διόρθωσης / αλλαγής μόνο του κειμένου.

  Σημαντικό: Το email σας δεν αποθηκεύεται στο δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net κι απαιτείται μόνο για την περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την υποβολή του βιογραφικού σας ή αν χρειαστεί κάποια διευκρίνηση.

  Για τη διαγραφή του βιογραφικού στείλτε απλώς ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] με θέμα 'Διαγραφή βιογραφικού'. Η διαγραφή γίνεται το ταχύτερο δυνατόν.

  -

  Σημείωση: Αν υπάρχει αρθρογραφία σας στο δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net, αυτή θα προστεθεί αυτόματα με σχετικό link στο τέλος του βιογραφικού σας και δεν είναι απαραίτητο να την προσθέσετε εσείς.