τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Υποψίες

Υποψίες

girl_woman_sad

Μια φορά την εβδομάδα η κυρία του σπιτιού, την ίδια ώρα πάντα, έβγαινε για καφέ με τις φίλες της. Έτσι έλεγε τουλάχιστον στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Κανένας όμως δεν την πίστευε. Ήταν μια γυναίκα κουρασμένη, μελαγχολική, σκεπτική. Όλοι απορούσαν πού την έβρισκε την όρεξη. Όταν επέστρεφε, έδειχνε πιο ξαλαφρωμένη, πιο ήρεμη, πιο ανακουφισμένη. Ήταν προφανές ότι οι φίλες ήταν φίλος και η κυρία καλοπερνούσε. Μα από την άλλη, δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος. Παρόλα αυτά αποφάσισαν να την παρακολουθήσουν. Αυτός που θα έριχνε φως στην υπόθεση και θα έπαιζε το ρόλο του ντετέκτιβ θα ήταν ο πιο καχύποπτος της παρέας, ο σύζυγος. Το ίδιο βράδυ κιόλας είχε φέρει εις πέρας την αποστολή του, επιτυχώς. Όταν γύρισε πίσω την περίμεναν όλοι συγκεντρωμένη για να της κολλήσουν την ταμπέλα της άρρωστης. Ήταν σίγουρη για την αντίδρασή τους γι’ αυτό και δεν τους το είχε αναφέρει. Μάταια προσπάθησε να τους εξηγήσει ορισμένα πράγματα. Αν την αγαπούσαν αληθινά, θα στήριζαν την επιλογή της. Το όφειλε στον εαυτό της. Ο υποτιθέμενος φίλος, αν μη τι άλλο, της είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Και δεν ήταν άλλος από την ψυχοθεραπεύτριά της.

-

γράφει η Βάσω Καρλή

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

Επιμέλεια κειμένου

4 Σχόλια

 1. sofia25164

  Βάσω μου καλημέρα!!!Μας επιφύλασσες το πλέον ανατρεπτικό τέλος για τις ”υποψίες” τους… σου!!! Μου άρεσε πολύ μπράβο!!!Να έχεις ένα όμορφο Σ.Κ.!!!!!!

  Απάντηση
 2. Βάσω Καρλή

  Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε Σοφία μου Να έχεις και εσύ ένα ξεκούραστο και δημιουργικό Σ.Κ
  .

  Απάντηση
 3. Lena Mavroudi Mouliou

  Ουφ Λες να κάνουν οι ψυχοθεραπευτές κάτι Βάσω; Για να γυρίζει πιο ανάλαφρη από τη συνεδρία η κυρία όλο και κάτι πρέπει να γίνεται…
  Τώρα κοίτα σύμπτωση . Ένα υπό έκδοση μυθιστόρημά μου λέγεται ΥΠΟΨΙΕΣ μηδεμία σχέση έχοντος με συνεδρίες όμως.
  Καλή Κυριακή σού εύχομαι

  Απάντηση
 4. Βάσω Καρλή

  Πιστεύω ότι οι ψυχοθεραπευτές κάνουν δουλειά. Όσο για το μυθιστόρημά σου έχω βάσιμες ΥΠΟΨΙΕΣ ότι θα πάει πολύ καλά. Καλό σου βράδυ, Λένα.

  Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Κερδίστε το!

Ημερολόγιο 2020

Εκπαιδευτικά βιβλία

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος