Select Page

Η Μαργαρίτα Αρβανίτη παρουσιάζει… Ψίθυροι στις Φλόγες

Η Μαργαρίτα Αρβανίτη παρουσιάζει… Ψίθυροι στις Φλόγες

 

Εκδόσεις Λιβάνη
ISBN: 978-960-14-2805-5

 

Η Μαργαρίτα Αρβανίτη και τοβιβλίο.net βρέθηκαν στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου βιβλίου της Ευαγγελίας Ευσταθίου 'Ψίθυροι στις Φλόγες' από τις εκδόσεις Λιβάνη την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 στον χώρο του βιβλιοπωλείου των εκδόσεων.

Λίγα λόγια  γνωριμίας με το περιεχόμενο του βιβλίου...
 

Ζωές καταστρέφονται μέσα σε μία νύχτα. Η λαίλαπα της φωτιάς κατακαίει ενοχές, αθωότητες, νιάτα και συνειδήσεις. Η εννιάχρονη Σεμίνα Μαργέτη παραδίδεται στο θάνατο της ψυχής της την ώρα που η μητέρα της αφήνει την τελευταία της πνοή ανήμπορη στις φλόγες. Μοναδική αμαρτία της Ηλέκτρας Φωτεινού είναι το ότι ερωτεύτηκε με πάθος λάθος άνθρωπο.

Ένας ο ένοχος, ή μήπως πολλοί;
Δαμιανός, Στέφανος, Ρούσσος. Τρία πρόσωπα που επηρεάζουν με τις αποφάσεις τους τον ρου των γεγονότων. Κάποιοι εφησυχάζουν και κάποιοι βασανίζονται από ορμητικά ποτάμια αμφιβολίας. Ίσως και ενοχής. Οι ψίθυροι σιγανοί, σχεδόν βουβοί στην αρχή, χρόνο με το χρόνο αρχίζουν να κραυγάζουν. Και εκείνη, η μικρή Σεμίνα, που από ένα παιχνίδι της μοίρας έχει επιβιώσει, επιστρέφει ως Σεμέλη Σοφιανού είκοσι ένα χρόνια αργότερα, αναγεννημένη από τις ίδιες της τις στάχτες, για να πάρει την εκδίκησή της από τον υπαίτιο της τραγωδίας, ο οποίος ζει και βασιλεύει χάρη στα λεφτά της μητέρας της.
Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται όταν οι σύμμαχοι αποδεικνύονται εχθροί. Και οι εχθροί ίσως είναι εκείνοι που κρατάνε το κλειδί της αγάπης καθώς οι μάσκες πέφτουν.
Θα κοπάσουν μια μέρα οι ψίθυροι στις φλόγες; Θα αποκατασταθεί η αλήθεια; Θα μπορέσει να αναδυθεί η ελπίδα και να σκαρφαλώσει στο σκοτεινό ουρανό, όταν όλοι νόμιζαν πως θάφτηκε κάποτε ολόκληρη στις στάχτες;

Η Ευαγγελία Ευσταθίου απαντά σε ερωτήσεις της Μαργαρίτας Αρβανίτη

Τι σημαίνει για σένα «Ψίθυροι στις φλόγες» και γιατί αυτός ο τίτλος του βιβλίου.

O τίτλος έχει άμεση σχέση με την υπόθεση. Οι Ψίθυροι σημαίνουν πως υπάρχουν μυστικά που πρέπει να αναδυθούν στην επιφάνεια ώστε ν' αποκαλυφθεί η λυτρωτική αλήθεια. Και οι Φλόγες έχουν σχέση μ' ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην κεντρική ηρωίδα όταν ήταν 9 ετών.

 

Τι είναι αυτό που σε ωθεί κάποια στιγμή να θελήσεις να γράψεις ένα βιβλίο.

Η ανάγκη να χαθώ στα άδυτα ενός διαφορετικού κόσμου, να επινοήσω χαρακτήρες που θα γίνουν σύντροφοί μου επί μακρόν, θα με διδάξουν και θα τους διδάξω. Είμαι ανήσυχο ον από μικρό παιδί και το μυαλό μου καταπιάνεται με ένα σωρό προβληματισμούς που, αντί να ασχοληθώ μαζί τους δοκιμιακά, ασχολούμαι μυθιστορηματικά. Αυτή είναι κατά βάση η ανάγκη μου.

 

Από ποια πεδία αντλείς τα θέματά σου; Φαντασία, γνώση, εμπειρίες ζωής;

Φαντασία κυρίως. Οι όποιες προϋπάρχουσες εμπειρίες μου καταγράφονται εντελώς ασυναίσθητα στο χαρτί μέσω των χαρακτήρων των ηρώων μου.

 

Πως πιστεύεις ότι μπορεί να λειτουργήσει ένα βιβλίο στον αναγνώστη ; Το λαμβάνεις υπ’ όψιν σου αυτό το ενδεχόμενο; Πιστεύεις ότι ο συγγραφέας έχει και κάποια αποστολή ;

Ένα βιβλίο μπορεί να είναι ψυχαγωγικό μέσο, συντροφικό, πηγή γνώσεων, μέσο διαφυγής, προβληματισμού, ταύτισης ή απλής ανάπαυλας. Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο συγγραφέας γράφει πρωτίστως για τον εαυτό του, την ανάταση της δικής του ψυχής κι αν το αποτέλεσμα τύχει ανταπόκρισης από τη μεριά των αναγνωστών, είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

 

Στο βιβλίο σου αυτό ή σε κάποια από τα βιβλία σου υπάρχει και το δικό σου πρόσωπο μέσα ή αποστασιοποιημένη δημιουργείς χαρακτήρες στα μέτρα που επιθυμείς να επικοινωνήσεις κάθε φορά τα όσα θέλεις να επικοινωνήσεις;

Πάντα υπάρχει ο χαρακτήρας μου στα βιβλία μου. Μέσω του ενός ή του άλλου ήρωα εμφανίζονται διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς μου, των αγωνιών, των σκέψεων ή των προβληματισμών μου. Είμαι αλληλένδετη με τα βιβλία μου. Καταθέτω την ψυχή μου-όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό- δίνω πνοή στους ήρωές μου και μου είναι αδύνατο να πορευτώ ανεξάρτητα από αυτούς. Πότε καθοδηγώ και πότε με καθοδηγούν. Σχέση εξάρτησης πολλές φορές μα και απόλυτης εμπιστοσύνης.

 

Τι πιστεύεις ότι περιέχει το βιβλίο σου αυτό που μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον και την προτίμηση των αναγνωστών.

Συναίσθημα, ανατροπές, πάθος, μυστικά, συγκινησιακές συγκρούσεις και ήρωες που περισσότερο από ποτέ, είναι ευκολότερο να ταυτιστεί κανείς.

 

Τι νιώθεις κάθε φορά που έρχεται η στιγμή να δώσεις ένα καινούριο σου βιβλίο στο αναγνωστικό σου κοινό.

Αγωνία, συγκίνηση, φόβο για την αποδοχή, χαρά, προσμονή και γενικά ένα ποτάμι συναισθημάτων που δεν είναι εύκολο να αποτυπωθούν με ακρίβεια στο χαρτί.

 

Αν γινόσουν εσύ ηρωίδα μυθιστορήματος ποιος γενικός τίτλος βιβλίου, ποιο σενάριο σαν κεντρική ιδέα της ζωής σου θα μπορούσε να σε αντιπροσωπεύει.

Αν γινόμουν εγώ ηρωίδα στο βιβλίο της ζωής μου, ο τίτλος θα ήταν Μεταξύ γης και Ουρανού. Και το σενάριο θα ήταν ακριβώς αυτό: ένας διαρκής αγώνας δρόμου να παραμένω καρφωμένη στη γη φροντίζοντας τα πάντα γύρω μου την ώρα που το μυαλό μου πετάει στους αιθέρες....

 

Ζούμε σε δύσκολες κοινωνικές συνθήκες, τι εύχεσαι για σένα και τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλος ο κόσμος να έχει Υγεία και Πίστη.

ΠΡΩΤΕΣ  ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ- ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Lena Papanikolaou - Συγγραφέας

Ιλιγγιώδης ρυθμός αγωνία ένταση και αίσθημα από την πρώτη του σελίδα! Ξέρει ποτέ ακριβώς να αποκαλύψει και πότε να κρύψει κάτι! Mε μάγεψε με καθήλωσε! Όχι απλά βρήκε αντάξιο των προσδοκιών μου αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου! Το λάτρεψα! Αριστουργηματική πλοκή μυστηρίου που ξετυλίγεται ανάμεσα στο σήμερα και το χθες. Υπέροχοι ηρωες που σε παρασέρνουν στη δίνη του πάθους τους με μια ηρωιδα τόσο διαφορετική σε μια ιστορία που συναρπάζει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Συστήνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!

 

Κωνσταντινα Κριτσωνη

Λοιπόν... ενώ ανυπομονούσα να τελειώσω τους "Ψιθύρους" φτάνοντας στην τελευταία σελίδα είχα το συναίσθημα της χαράς αλλά και της απώλειας... ήθελα να συνεχιστεί το ταξίδι! Ταξίδεψα με την Σεμέλη... τον Δαμιανό... τον Ρούσσο... τους λάτρεψα, τους αγάπησα, μίσησα, πόνεσα, γέλασα. Κράτησες την υπόσχεση σου... η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη και σίγουρα πρέπει να νιώσεις θρίαμβο γιατί ο "Άνεμος" είναι ακόμη στην καρδιά μου... αλλά μια καινούρια αγάπη ξεκίνησε με τους "Ψιθύρους" και μεγαλώνει! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για άλλο ένα υπέροχο ταξίδι!

Τι λέει η ίδια η συγγραφέας την επομένη, των πρώτων υπογραφών, ημέρα του βιβλίου της ....

 

 

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χθεσινή βραδιά! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις αγκαλιές, τα χαμόγελα, την αγάπη που μου δόθηκε απλόχερα! Άνθρωποι που άφησαν τις δουλειές και τις υποχρεώσεις τους για να είναι κοντά μου... μαθητές μου... γονείς μαθητών μου... συμμαθητές που είχα να δω 25 χρόνια... ομότεχνοι... πολλοί ομότεχνοι... όλοι ολόγυρά μου, δίπλα μου, μέσα στην ίδια μου την ψυχή! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα μου χαρίσατε χθες... δεν κρατήσατε στα χέρια σας το βιβλίο μου... κρατήσατε εμένα προσωπικά... Να σας έχει όλους ο Θεός καλά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Η Ευαγγελία Ευσταθίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.
Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών και εργάζεται ως δασκάλα στη δημόσια εκπαίδευση τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια. Ξεκίνησε να γράφει από μικρή ηλικία, στην αρχή παραμύθια και στη συνέχεια διηγήματα. Ασχολείται επίσης με τη ζωγραφική και τις κατασκευές από φυσικά υλικά. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη και ένα γιο.

Επιμέλεια κειμένου

1 σχόλιο

  1. Μαργαρίτα Αρβανίτη

    Από καρδιάς σου εύχομαι να έχεις πάντα λόγους να είσαι χαρούμενη , ευτυχισμένη με όσα είναι η ζωή σου, η καθημερινότητά σου και για πολλά πολλά χρόνια οι εμπενύσεις και τα βιβλία σου να μας χαρίσουν όμορφα ταξίδια της καρδιάς και του νου ! Καλοτάξιδο το βιβλίο σου γεμάτο ενδιαφέρουσες διαδρομές γεμάες χαρές , γνώσεις και εμπειρίες για σένα γεμάτες με τη χαρά της αποδοχής!!!

    Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Follows

Εγγραφείτε στο newsletter

Εκδηλώσεις

Ο Δημήτρης Τσίοδρας στη Χαλκιδική

Ο Δημήτρης Τσίοδρας στη Χαλκιδική

28.07.2017, 9:00μμ – 28.07.2017, 9:00μμ

Άφυτος Χαλκιδικής Χάρτης

Οι εκδόσεις Μίνωας, η Κοινότητα Αφύτου και το βιβλιοπωλείο Οιωνός σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Ευρωπατριωτισμός ή Εθνοκεντρισμοί του συγγραφέα Δημήτρη Τσιόδρα. Σας περιμένουμε την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στις 21:00, στην οικία του Κλεάνθη Βαλαρούτσου στην Άφυτο Χαλκιδικής.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μαρία Σπυράκη και ο Κώστας Χρυσόγονος, ευρωβουλευτές, και ο συγγραφέας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μαρία Καραθανάση, δικηγόρος.
ΠερισσότεραΛιγότερα

4 ενδιαφέρθηκαν  ·  1 θα πάνε
Παρουσίαση του βιβλίου «Λίγες και μία νύχτες»

Παρουσίαση του βιβλίου «Λίγες και μία νύχτες»

28.07.2017, 9:00μμ – 28.07.2017, 10:00μμ

Μύλος Ιερισσού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιερισσού «Κλειγένης» και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 στις 21.00 στoν Μύλο Ιερισσού, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ισίδωρου Ζουργού «Λίγες και μία νύχτες».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Λένα Οφλίδη, φιλόλογος
Βαγγελιώ Μπαλτζή, φιλόλογος

Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά.

Βρείτε το βιβλίο εδώ: bit.ly/2mVgKg9ΠερισσότεραΛιγότερα

Έρη Ρίτσου | Ο νεκρός δολοφονήθηκε (Σάμος)

Έρη Ρίτσου | Ο νεκρός δολοφονήθηκε (Σάμος)

2.08.2017, 8:00μμ – 2.08.2017, 9:00μμ

Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και το βιβλιοπωλείο ΚΑΡΑΣΤΑΘΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Έρης Ρίτσου

Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ
www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8633

στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χατζηγιάννειο Κτίριο, Βλιάμου 21, Νέο Καρλόβασι, Σάμος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Έλσα Χίου και Έλενα Χουσνή.

Η Έρη Ρίτσου θα διαβάσει αποσπάσματα απ’ το βιβλίο.ΠερισσότεραΛιγότερα

6 ενδιαφέρθηκαν
Η Άννα Γαλανού στο Ληξούρι

Η Άννα Γαλανού στο Ληξούρι

2.08.2017, 9:00μμ – 2.08.2017, 10:00μμ

Lixouri, Kaluga Oblast, Russie
Paliki,   Χάρτης

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Happy House σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Άννας Γαλανού
στον προαύλιο χώρο του βιβλιοπωλείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Ελευθερία Κουλουριώτη, η εκπαιδευτικός Καλλιόπη Κρητικού και η συγγραφέας.
Ανάγνωση κειμένων και συντονισμός της εκδήλωσης από τη συγγραφέα Μαίρη Μοσχοπούλου.
Happy House
26710 92411
ΠερισσότεραΛιγότερα

3 ενδιαφέρθηκαν  ·  2 θα πάνε
Ιωάννης Ιωαννίδης: Ο Επιστήμονας και Λογοτέχνης (Λευκωσία)

Ιωάννης Ιωαννίδης: Ο Επιστήμονας και Λογοτέχνης (Λευκωσία)

3.08.2017, 12:30μμ – 3.08.2017, 1:00μμ

University of Nicosia
46 Makedonitissas Ave., CY-2417
Nicosia,  Nicosia, Cyprus Χάρτης

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και οι Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση και συζήτηση

Ιωάννης Ιωαννίδης: Ο Επιστήμονας και Λογοτέχνης
www.kedros.gr/main.php?manufacturers_id=2023

Αμφιθέατρο UNESCO, Κτίριο Europa

12:30-12:35 Καλωσόρισμα
Αντώνης Πολεμίτης, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

12:35-12:45 «Ιωάννης Ιωαννίδης: ο Επιστήμονας»
Σπύρος Μακριδάκης, Διευθυντής Institute For the Future (IFF)
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ομότιμος Καθηγητής, INSEAD

12:45-12:55 «Ιωάννης Ιωαννίδης: ο Λογοτέχνης»
Στεφανία Παπαθεοδώρου, Λέκτορας Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

12:55-13:25 Τοποθέτηση Συγγραφέα
Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης, Τακτικός Καθηγητής Ιατρικής Stanford University

Ο συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα από το τελευταίο του βιβλίο,

Tractatus για την έκτη φήμη (www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8561), συζητώντας θέματα στο μεταίχμιο τέχνης και επιστήμης.

13:25-13:45 Ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

13:45 – 14:00 ΔεξίωσηΠερισσότεραΛιγότερα

2 ενδιαφέρθηκαν
Τάκης Γεράρδης | Το καμίνι (Νεάπολη Λακωνίας)

Τάκης Γεράρδης | Το καμίνι (Νεάπολη Λακωνίας)

9.08.2017, 8:30μμ – 9.08.2017, 9:30μμ

Limira Mare Hotel
Akti Vion 186
Neápolis,  23053 Χάρτης

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και ο Σύνδεσμος Αγιονικολαϊτών «Ο κάβο Μαλλιάς» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Τάκη Γεράρδη

ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ
www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8628

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μάρω Χαραμή, φιλόλογος και η Σοφία Δουμάνη, δικηγόρος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα και στο τέλος της εκδήλωσης θα υπογράψει αντίτυπα για τους αναγνώστες.ΠερισσότεραΛιγότερα

5 ενδιαφέρθηκαν
Βαγγέλης Ντελής | Ο καλλιτέχνης (Νάξος)

Βαγγέλης Ντελής | Ο καλλιτέχνης (Νάξος)

18.08.2017, 8:30μμ – 18.08.2017, 9:30μμ

Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Βαγγέλη Ντελή

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8528

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Νίκος Λεβογιάννης, φιλόλογος, πρώην Βουλευτής.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η Κατερίνα Σιδερή, Μέλος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Ο συγγραφέας θα αναφερθεί με διαφάνειες στην προϊστορική Νάξο και τον Κυκλαδικό Πολιτισμό.

Τον συντονισμό της παρουσίασης θα κάνει ο δημοσιογράφος Νικόδημος Λιανός.ΠερισσότεραΛιγότερα

1 θα πάνε
Στην Φθιώτιδα η Δήμητρα Μουλαρά

Στην Φθιώτιδα η Δήμητρα Μουλαρά

19.08.2017, 7:00μμ – 19.08.2017, 7:00μμ

Δρυμαια Χάρτης

Οι εκδόσεις Μίνωας και ο Σύλλογος Απανταχού Δρυμαιωτών σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Το τσαντάκι της Αλφαβήτας της Δήμητρας Μουλαρά.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 19 Αυγούστου, στις 19:00, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου στη Δρυμαία Φθιώτιδας.
ΠερισσότεραΛιγότερα

10 ενδιαφέρθηκαν  ·  5 θα πάνε
Βαγγέλης Ντελής | Ο καλλιτέχνης (Οικομουσείο Κoρώνου - Νάξος)

Βαγγέλης Ντελής | Ο καλλιτέχνης (Οικομουσείο Κoρώνου – Νάξος)

20.08.2017, 7:30μμ – 20.08.2017, 8:30μμ

Οικομουσείο Κoρώνου

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Βαγγέλη Ντελή

O ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8528

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Νίκος Λεβογιάννης, φιλόλογος, πρώην Βουλευτής.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η Κατερίνα Σιδερή, μέλος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Ο συγγραφέας θα αναφερθεί με διαφάνειες στην προϊστορική Νάξο και τον Κυκλαδικό Πολιτισμό.

Τον συντονισμό της παρουσίασης θα κάνει ο δημοσιογράφος Νικόδημος Λιανός.ΠερισσότεραΛιγότερα

Στην Ξάνθη η Δήμητρα Μουλαρά

Στην Ξάνθη η Δήμητρα Μουλαρά

8.09.2017, 7:00μμ – 8.09.2017, 7:00μμ

Palia Poli
Charsitzoglou
Xánthi,   Χάρτης

Οι εκδόσεις Μίνωας και το εκπαιδευτικό κέντρο Μεταγνώση, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Το τσαντάκι της Αλφαβήτας της Δήμητρας Μουλαρά.
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης.
ΠερισσότεραΛιγότερα

1 ενδιαφέρθηκαν
Η Έλενα Ακρίτα στη Θεσσαλονίκη

Η Έλενα Ακρίτα στη Θεσσαλονίκη

26.09.2017, 7:30μμ – 26.09.2017, 8:30μμ

Public
Tsimiski 24
Thessaloníki,  54624 Χάρτης

Ένας φόνος μεταξύ φίλων.
Η Έλενα Ακρίτα και o Άρης Δημοκίδης παρουσιάζουν το νέο της αστυνομικό μυθιστόρημα Το Mυστικό της Mπλε Πολυκατοικίας. Το τέλειο αυτό έγκλημα θα διαπραχθεί Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, στις 19:30 στα Public Τσιμισκή.

Public
Τσιμισκή 24
2310 227288ΠερισσότεραΛιγότερα

231 ενδιαφέρθηκαν  ·  101 θα πάνε

Φόρτωση περισσότερων

Διαγωνισμοί σε εξέλιξη

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος

Pin It on Pinterest

Αν σας άρεσε...

κοινοποιήστε το στους φίλους σας!