όταν ο θεός έχει χιούμορ, του Κώστα Κανάκα

13.12.2016

σχόλια

theos-xioumorΌταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει… Στην περίπτωση του Κώστα Κανάκα, ο θεός πάει ένα βήμα παραπέρα και φροντίζει, μέσα από την καυστική ενίοτε πένα του συγγραφέα, να οδηγήσει τα πράγματα στο μη περαιτέρω! Με αποστασιοποιημένη από την κοινωνία ματιά, ο Κώστας Κανάκας καυτηριάζει πολλές πλευρές της ζωής που αφορούν κυρίως στις ανθρώπινες σχέσεις και με σχεδόν αριστοφανικό τρόπο προσφέρει στον αναγνώστη του μια διαφορετική οπτική, γεμάτη χιούμορ αλλά και σκωπτικότητα.

Δώδεκα ιστορίες με φόντο τη Θεσσαλονίκη, διεισδύουν βαθιά μέσα στον κοινωνικό ιστό, μέσα στα δήθεν και τα πρέπει, μέσα στα θέλω και στα σωστά αλλά μέσα και στα λάθος και τα παράνομα και με την απλή αλλά γεμάτη εικόνες γλώσσα του συγγραφέα γίνονται ιστορίες που πράγματι καθηλώνουν τον αναγνώστη και τον κάνουν να μειδιά. Ο Κώστας Κανάκας σχολιάζει με έντονα δεικτικό τρόπο ορισμένες καταστάσεις, πάντα όμως με χιούμορ και με απλότητα.

Το βιβλίο «όταν ο θεός έχει χιούμορ – 12 Σαλονικιές ιστορίες» του Κώστα Κανάκα από τις εκδόσεις iWrite έχει όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να αποτελέσει μέρος κάθε αξιοπρεπούς βιβλιοθήκης. Ελπίζουμε στο μέλλον ο συγγραφέας να μας χαρίσει κι άλλα τέτοια όμορφα δείγματα γραφής!

Ακολουθήστε μας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

Επιμέλεια άρθρου Κώστας Θερμογιάννης

Επιμέλεια άρθρου

0 σχόλια

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου