1400 κριτικές, 14 βιβλία δώρο!!! Ο μεγαλος διαγωνισμός – έκπληξη μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2017

28.11.2017

Ο μόνιμος συνεργάτης της σελίδας μας και βιβλιοκριτικός Πάνος Τουρλής έχοντας συμπληρώσει, ούτε μία, ούτε δύο αλλά χίλιες τετρακόσιες βιβλιοκριτικές, δημιουργεί έναν διαγωνισμό και χαρίζει 14 βιβλία! Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής του είναι το ακόλουθο:
Αγαπημένοι μου φίλοι και συναναγνώστες! Αισίως φτάσαμε στις 1400 κριτικές και μιας και δεν έχω καταφέρει να φτιάξω ως τώρα ηλεκτρονική τούρτα για να τη μοιραστώ μαζί σας (όχι ότι έχω καταφέρει να φτιάξω τρισδιάστατη αλλά δεν είναι της παρούσης αυτός ο πόνος μου) τι θα λέγατε να κάνουμε έναν ωραίο διαγωνισμό-έκπληξη; Διαβάζουμε μαζί νέα βιβλία κάθε εβδομάδα, επισκέπτεστε τη σελίδα συχνά, με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, οπότε έτσι θα σας άφηνα, βρε κουτά; Λοιπόν!
Πόσοι από εσάς διαβάζετε (και) κλασική λογοτεχνία; Αγαπάτε τους κλασικούς ή διστάζετε να τους εμπιστευτείτε; Σίγουρα η γλώσσα, η λογοτεχνία, το πνεύμα, ο πολιτισμός δε θα είχαν φτάσει ως εδώ αν δεν υπήρχαν πρωτεργάτες που έβαλαν τα θεμέλια για να αρχίσει να κυλάει το νερό στο αυλάκι και να το πίνουμε εμείς στην εποχή μας αυτούσιο ή μέσω παραποτάμων και ρυακιών. Καλά, καλά! Για να μην τριτώσει το χασμουρητό σας, πάμε να παίξουμε! 
Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2017. Θα ήθελα όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, να γράψετε εδώ πιο κάτω, εκεί που λέει Σχολιάστε, ποιο συγκεκριμένο έργο ή ποια συγκεκριμένα έργα της παγκόσμιας κλασικής λογοτεχνίας θα μου προτείνατε να διαβάσω ή να ξαναθυμηθώ; Πιστεύετε πως αυτά τα κείμενα έχουν ακόμη πράγματα να μας πουν; Νομίζετε πως έχουν ακόμη τη δύναμη να μας συγκινούν και να μας παρασύρουν στον κόσμο τους, ακόμη και τόσα χρόνια αργότερα; Αυτό θα το ανακαλύψουμε άλλη μια φορά μαζί, γιατί η ανάγνωση είναι μοναχική εμπειρία, η ανταλλαγή απόψεων όμως είναι συλλογική.
κλικ εδώ για συμμετοχή

 

Ξυπνήστε τον κύριο που κοιμήθηκε στο βάθος αριστερά, γιατί ετοιμάζομαι να σας ανακοινώσω το δώρο. Εντάξει; Ευχαριστώ, συνεχίζω.

Οι προτάσεις σας θα ληφθούν όλες υπ’ όψιν και θα συντάξω μία συγκεντρωτική λίστα τίτλων για μεταγενέστερες αναρτήσεις στη στήλη Retro Reviews του πάντα φιλόξενου https://tovivlio.net/. Όσοι σχολιάσουν θα μπουν σε κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ο νικητής θα κερδίσει 14 βιβλία αστυνομικής λογοτεχνίας. Προαιρετικά μπορείτε να κοινοποιήσετε το post του διαγωνισμού στο προφίλ σας ή όπου αλλού επιθυμείτε ώστε να δώσετε την ευκαιρία να συμμετάσχουν και οι φίλοι σας!

Καλή επιτυχία σε όλους και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά που συνταξιδεύουμε στις ακόμη αχαρτογράφητες θάλασσες της λογοτεχνίας.

Εγγραφείτε στην ενημέρωση
των λογοτεχνικών διαγωνισμών

(Με κάθε νέα δημοσίευση άρθρου που αφορά λογοτεχνικό διαγωνισμό)

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Οδηγός ιστοσελίδας

Κερδίστε το!

Αρχείο