τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

1oς Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός UNESCO ΙΘΑΚΗΣ 2016

1oς Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός UNESCO ΙΘΑΚΗΣ 2016

1oς Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός UNESCO ΙΘΑΚΗΣ 2016 με θέμα:
«Πώς φαντάζεστε την ζωή του Οδυσσέα μετά την επιστροφή του στην Ιθάκη;»
Πεζός λόγος ως πέντε σελίδες στα Ελληνικά η Αγγλικά.
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος συμμετέχοντες από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικό.
Η γλώσσα γραφής μπορεί να είναι ελληνικά ή αγγλικά.
Δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές σε άλλη γλώσσα.
Ημερομηνία Υποβολής έργων: μέχρι 30 Ιουνίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου).
Οι συμμετοχές πρέπει να είναι δακτυλογραφημένες, σε αριθμημένες σελίδες, 4 αντίγραφα, όπου, πάνω δεξιά, κάθε σελίδας, θα αναγράφεται το ψευδώνυμο του διαγωνιζόμενου.
Αποστέλλονται με απλή επιστολή (όχι συστημένη), 4 αντίγραφα, μέσα σε μεγάλο κλειστό φάκελο, συνοδευόμενα από μικρότερο κλειστό φάκελο, όπου, απέξω θα αναγράφεται το ψευδώνυμο και μέσα θα αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία του διαγωνιζόμενου (Όνομα, Επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα ή και ηλεκτρονική διεύθυνση). 
 
Έξω από το μεγάλο φάκελο θα αναγράφονται:
Το ψευδώνυμο του συμμετέχοντος και τα στοιχεία αποστολής: Όμιλος UNESCO Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Σπίτι τηςUNESCO ΠΕΡΑΤΑΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΤΚ 28100 με την ένδειξη: Για τον 1ο Διεθνή λογοτεχνικό  Διαγωνισμό  UNESCO ΙΘΑΚΗΣ 2016.
Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι έως 18 ετών και από 18 ετών και άνω
Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν στην Ιθάκη.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26710-68353, 6943775611, 6980324621 κα Αναστασία Παπαδάτου – Αποστολοπούλου (Πρόεδρος Ομίλου UNESCO ΙΘΑΚΗΣ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ).

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

3 Σχόλια

  1. Δέσποινα Γρηγοριάδου

    καλησπέρα..όσον αφορά τον διαγωνισμο,μπορουμε να παραποιησουμε καποια δεδομενα πχ για το τελος του Οδυσσεα με φανταστικες προσθηκες ή πρεπει να κινηθουμε συμφωνα με τα πραγματικα γεγονοτα;

    Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οδηγός ιστοσελίδας

Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί

Εκπαιδευτικό υλικό

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος