τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

The absolut rock book presentation by Anima

The absolut rock book presentation by Anima

Το Σάββατο, στις 21 Φλεβάρη, μαζευόμαστε στο εξαρχειώτικο Γκρι Καφέ, μετά τις 20:00, για μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου. Πρωταγωνιστής της βραδιάς ο συγγραφέας και μουσικός Αντώνης Κανάρης! Παρέα με το βιβλίο του, φυσικά, “Λίγο πριν το Τέλος-Το Στοίχημα”, το οποίο είναι το πρώτο μέρος της ροκ εν ρολ τριλογίας που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Anima.
Το βιβλίο περιγράφει τον θεότρελο τρόπο ζωής μιας παρέας μεγάλων αγοριών που, πάντα, καταφέρουν να ξεφεύγουν από τον κίνδυνο των περιπετειών τους… λίγο πριν το τέλος! «Η πόλη βυθίζεται μέσα στο σκοτάδι της νύχτας κι όμως κάθε ημέρα ανατέλλει από την αρχή ο ισχυρός δεσμός που ενώνει έξι φίλους, τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους και συνάμα τόσο ίδιους, αφού ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, με τα υλικά που σφυρηλατούν μια φιλία από εκείνες που, ό, τι κι αν συμβεί, πάντοτε βρίσκουν τον τρόπο να επιβιώσουν», γράφτηκε για το λογοτεχνικό ντεμπούτο του Αντώνη Κανάρη.
Πρόσωπα έκπληξη (μουσικοί, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι) θα στολίσουν μουσικά τη βραδιά, αλλά και θα σας παρουσιάσουν το βιβλίο με τρόπο απρόσμενο. Φυσικά, θα κλείσει ο Αντώνης Κανάρης με την μουσική του συντροφιά (Τhe Duo Jet Band) unplugged και, όσο υπογράφει για εσάς τα βιβλία του, η Γεωργία Δρακάκη θα παίζει rock, jazz και blues μουσική στα decks.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σας περιμένουμε! Και όχι Λίγο Πριν το Τέλος… αλλά από την αρχή!

Επιμέλεια κειμένου

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Εκπαιδευτικά βιβλία

Ημερολόγιο 2020

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος