EYELANDS 1ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COMIC – 2019

20.06.2019

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από τις 20 Ιουνίου έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2019

Το θέμα του διαγωνισμού φέτος είναι ελεύθερο

Τρεις νικητές κερδίζουν: δημοσίευση σε κόμικ άλμπουμ, χειροποίητο κεραμικό δώρο, πιστοποιητικό, δωρεάν αντίγραφο του αλμπουμ  και εβδομαδιαίες διακοπές στο Three Rock Resort με έκπτωση 50% από το κανονικό κόστος (μη υποχρεωτικό).

Συμμετοχές δεκτές σε τόσο στην αγγλική όσο και στην ελληνική γλώσσα.

Κριτής: Γρηγόρης Παπαδογιάννης

Οργάνωση: λογοτεχνικό περιοδικό Eyelands.gr & εκδόσεις Παράξενες Μέρες

Δωρεάν συμμετοχή!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

* Θέμα του διαγωνισμού:  Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους και δεν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για τα κόμικ, με την προϋπόθεση να είναι κόμικ-στριπ

* Οι συμμετοχές πρέπει να είναι σε άσπρο και άσπρο, μήκος: όχι μεγαλύτερο από 1280 pixels (πλάτος) X 650 pixels (ύψος) – οι αναλογίες δεν είναι υποχρεωτικές.

Κάθε καταχώρηση πρέπει να είναι μια ολοκληρωμένη ιστορία.

Μπορείτε να στείλετε έως και 8 σελίδες. Κάθε σελίδα μπορεί να χωρίζεται σε επί μέρους εικόνες, αλλά δεν μπορεί να υπερβεί τα 650×1280 pixels.

* Το κόμικ πρέπει να είναι σε αρχείο jpg. Αν χρειαζόμαστε αρχεία εργασίας υψηλότερης ανάλυσης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

* Η δουλειά σας δεν πρέπει να έχει δημοσιευθεί στο παρελθόν σε βιβλίο ή έντυπο περιοδικό.

*Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός όπως η εθνικότητα κ.λπ. του συγγραφέα, αλλά πρέπει να είστε 16 χρονών στις 20 Ιουνίου για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό – εκτός εάν υπάρχει γονική έγκριση.

* Οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά (βλ. Παρακάτω).

* Οι νικητές και η μικρή λίστα θα ανακοινωθούν στις 20 Οκτωβρίου 2019

* Τα πνευματικά δικαιώματα των χειρογράφων παραμένουν στον συγγραφέα.

* Εκτός από τα κόμικ που θα εκδοθούν στο www.eyelands.gr, η αποδοχή του βραβείου από τον συγγραφέα δίνει στο eyelands.gr το δικαίωμα να δημοσιεύσει online τα κόμικ που θα διακριθούν.  Το βιβλίο θα εκδοθεί το Δεκέμβριο του 2019  και θα είναι διαθέσιμο από τις εκδόσεις “Strange Days”.

* Κάθε δημιουργός μπορεί να υποβάλει μόνο μία ιστορία

*Οι δημιουργοί διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα, και παραχωρούν προσωρινά μέχρι και το τέλος του 2020 και αποκλειστικά τα δικαιώματα δημοσίευσης στην έκδοση ή και δημοσίευσης στο περιοδικό eyelads. gr εφόσον ζητηθεί.

*Τα έργα δεν επιστρέφονται.

Μπορείτε να στείλετε την ιστορία σας με επισύναψη σε μορφή jpeg στο:

[email protected]

ή

[email protected]

Με την ένδειξη: Διαγωνισμός Κόμικ

* Η επιβεβαίωση ότι η έχουμε καταχωρήσει τη συμμετοχή σας θα έρθει σε τρεις / τέσσερις μέρες από την παραλαβή του αρχείου.

* Το όνομα και η διεύθυνση του συντάκτη πρέπει να υποβληθούν στο σώμα του email

ΒΡΑΒΕΙΑ

Τρία πρώτα βραβεία: εβδομαδιαίες διακοπές στο Three Rock Resort* με έκπτωση 50% από το κανονικό κόστος (η προσφορά δεν είναι υποχρεωτική) για το καλοκαίρι του 2020.

Οι τρεις βραβευμένοι δημιουργοί θα λάβουν επίσης δωρεάν αντίγραφο του κόμικ άλμπουμ και ένα χειροποίητο κεραμικό σχεδιασμένο ειδικά για το διαγωνισμό από τη συλλογή Artifacts Clayart.

Όλες οι ιστορίες που περιλαμβάνονται στην μικρή λίστα  θα δημοσιευθούν σε ένα κόμικ άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες τον Δεκέμβριο του 2020.

Όλοι οι συγγραφείς της μικρής λίστας θα λάβουν επίσης ένα δωρεάν άλμπουμ!

*

Περισσότερες πληροφορίες για το Three Rock Writers Residency Program

Μπορείτε να δείτε εδώ

https://eyelandscontes.wordpress.com/writers-resort/

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2018 και αυτό το καλοκαίρι φιλοξενεί τους πρώτους 20 συγγραφείς από όλο τον κόσμο που διαμένουν στο Three Rock στην μαγευτική παραλία Τριόπετρα, της Νότιας Κρήτης με την ειδική έκπτωση των δημιουργών που συμμετέχουν κάθε χρόνο στο Three Rock Writers Residency Program με την πιθανότητα να εκδοθεί το έργο τους από τις Παράξενες Μέρες

Εγγραφείτε στην ενημέρωση
των λογοτεχνικών διαγωνισμών

(Με κάθε νέα δημοσίευση άρθρου που αφορά λογοτεχνικό διαγωνισμό)

Ακολουθήστε μας

Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός από τους Πανιώνιους Αγώνες

Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός από τους Πανιώνιους Αγώνες

  ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Ο διαγωνισμός αποτελεί μία πολιτιστική δράση στο πλαίσιο των ΚΗ΄ Πανιώνιων Αγώνων, οι οποίοι αναβιώνουν με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή. Οι στόχοι του διαγωνισμού είναι οι...

Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός από τους Πανιώνιους Αγώνες

1ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός «Στέφανος Δάφνης»

  Προκήρυξη 1ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού «Στέφανος Δάφνης» - Διοργάνωση: ΚΕΔΑΜ   Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών προκηρύσσει τον 1ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος «Στέφανος Δάφνης» για μαθητές και ενήλικες για το έτος...

Δείτε κι αυτά

Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός από τους Πανιώνιους Αγώνες

Διαγωνισμός Θεατρικού Μονολόγου από το Δήμο Αγρινίου και την Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου

  Ο Δήμος Αγρινίου με την Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου, προκηρύσσει τον Διαγωνισμό Θεατρικού Μονολόγου για το έτος 2022. Η κρίση των έργων θα γίνει από κριτική επιτροπή που ορίζεται από τον Δήμο Αγρινίου και αποτελείται από διακεκριμένους λογοτέχνες...

Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός από τους Πανιώνιους Αγώνες

Β΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος από ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ «Βασίλης Μιχαηλίδης»

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ «Βασίλης Μιχαηλίδης» προκηρύσσει τον Β΄ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος (2022)   Όροι συμμετοχής: Διαγωνισμός Ποίησης: Κάθε διαγωνιζόμενος έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει μ΄ ένα μόνο ποίημά του: (α) με ελεύθερο...