EYELANDS 1ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COMIC – 2019

20.06.2019

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από τις 20 Ιουνίου έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2019

Το θέμα του διαγωνισμού φέτος είναι ελεύθερο

Τρεις νικητές κερδίζουν: δημοσίευση σε κόμικ άλμπουμ, χειροποίητο κεραμικό δώρο, πιστοποιητικό, δωρεάν αντίγραφο του αλμπουμ  και εβδομαδιαίες διακοπές στο Three Rock Resort με έκπτωση 50% από το κανονικό κόστος (μη υποχρεωτικό).

Συμμετοχές δεκτές σε τόσο στην αγγλική όσο και στην ελληνική γλώσσα.

Κριτής: Γρηγόρης Παπαδογιάννης

Οργάνωση: λογοτεχνικό περιοδικό Eyelands.gr & εκδόσεις Παράξενες Μέρες

Δωρεάν συμμετοχή!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

* Θέμα του διαγωνισμού:  Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους και δεν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για τα κόμικ, με την προϋπόθεση να είναι κόμικ-στριπ

* Οι συμμετοχές πρέπει να είναι σε άσπρο και άσπρο, μήκος: όχι μεγαλύτερο από 1280 pixels (πλάτος) X 650 pixels (ύψος) – οι αναλογίες δεν είναι υποχρεωτικές.

Κάθε καταχώρηση πρέπει να είναι μια ολοκληρωμένη ιστορία.

Μπορείτε να στείλετε έως και 8 σελίδες. Κάθε σελίδα μπορεί να χωρίζεται σε επί μέρους εικόνες, αλλά δεν μπορεί να υπερβεί τα 650×1280 pixels.

* Το κόμικ πρέπει να είναι σε αρχείο jpg. Αν χρειαζόμαστε αρχεία εργασίας υψηλότερης ανάλυσης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

* Η δουλειά σας δεν πρέπει να έχει δημοσιευθεί στο παρελθόν σε βιβλίο ή έντυπο περιοδικό.

*Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός όπως η εθνικότητα κ.λπ. του συγγραφέα, αλλά πρέπει να είστε 16 χρονών στις 20 Ιουνίου για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό – εκτός εάν υπάρχει γονική έγκριση.

* Οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά (βλ. Παρακάτω).

* Οι νικητές και η μικρή λίστα θα ανακοινωθούν στις 20 Οκτωβρίου 2019

* Τα πνευματικά δικαιώματα των χειρογράφων παραμένουν στον συγγραφέα.

* Εκτός από τα κόμικ που θα εκδοθούν στο www.eyelands.gr, η αποδοχή του βραβείου από τον συγγραφέα δίνει στο eyelands.gr το δικαίωμα να δημοσιεύσει online τα κόμικ που θα διακριθούν.  Το βιβλίο θα εκδοθεί το Δεκέμβριο του 2019  και θα είναι διαθέσιμο από τις εκδόσεις “Strange Days”.

* Κάθε δημιουργός μπορεί να υποβάλει μόνο μία ιστορία

*Οι δημιουργοί διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα, και παραχωρούν προσωρινά μέχρι και το τέλος του 2020 και αποκλειστικά τα δικαιώματα δημοσίευσης στην έκδοση ή και δημοσίευσης στο περιοδικό eyelads. gr εφόσον ζητηθεί.

*Τα έργα δεν επιστρέφονται.

Μπορείτε να στείλετε την ιστορία σας με επισύναψη σε μορφή jpeg στο:

[email protected]

ή

[email protected]

Με την ένδειξη: Διαγωνισμός Κόμικ

* Η επιβεβαίωση ότι η έχουμε καταχωρήσει τη συμμετοχή σας θα έρθει σε τρεις / τέσσερις μέρες από την παραλαβή του αρχείου.

* Το όνομα και η διεύθυνση του συντάκτη πρέπει να υποβληθούν στο σώμα του email

ΒΡΑΒΕΙΑ

Τρία πρώτα βραβεία: εβδομαδιαίες διακοπές στο Three Rock Resort* με έκπτωση 50% από το κανονικό κόστος (η προσφορά δεν είναι υποχρεωτική) για το καλοκαίρι του 2020.

Οι τρεις βραβευμένοι δημιουργοί θα λάβουν επίσης δωρεάν αντίγραφο του κόμικ άλμπουμ και ένα χειροποίητο κεραμικό σχεδιασμένο ειδικά για το διαγωνισμό από τη συλλογή Artifacts Clayart.

Όλες οι ιστορίες που περιλαμβάνονται στην μικρή λίστα  θα δημοσιευθούν σε ένα κόμικ άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες τον Δεκέμβριο του 2020.

Όλοι οι συγγραφείς της μικρής λίστας θα λάβουν επίσης ένα δωρεάν άλμπουμ!

*

Περισσότερες πληροφορίες για το Three Rock Writers Residency Program

Μπορείτε να δείτε εδώ

https://eyelandscontes.wordpress.com/writers-resort/

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2018 και αυτό το καλοκαίρι φιλοξενεί τους πρώτους 20 συγγραφείς από όλο τον κόσμο που διαμένουν στο Three Rock στην μαγευτική παραλία Τριόπετρα, της Νότιας Κρήτης με την ειδική έκπτωση των δημιουργών που συμμετέχουν κάθε χρόνο στο Three Rock Writers Residency Program με την πιθανότητα να εκδοθεί το έργο τους από τις Παράξενες Μέρες

Εγγραφείτε στην ενημέρωση
των λογοτεχνικών διαγωνισμών

(Με κάθε νέα δημοσίευση άρθρου που αφορά λογοτεχνικό διαγωνισμό)

Ακολουθήστε μας

Δ’ Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Πνευματικών Οριζόντων Λεμεσού 2021-2022

Δ’ Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Πνευματικών Οριζόντων Λεμεσού 2021-2022

Δ' ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΙΖΌΝΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ 2021-2022   Προκήρυξη Οι Πνευματικοί Ορίζοντες Λεμεσού, εφαλτήριο λόγου, τέχνης και πολιτισμού, μέσα στα πλαίσια των πολιτιστικών τους δραστηριοτήτων, προκηρύσσουν τον Δ΄ Πανελλήνιο λογοτεχνικό...

Δ’ Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Πνευματικών Οριζόντων Λεμεσού 2021-2022

1ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 2021 της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων Δήμου Σαρωνικού

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων του Νομικού Προσώπου «Αριστόδικος» του Δήμου Σαρωνικού  προκηρύσσει τον 1ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για το 2021. Ο Διαγωνισμός περιλαμβάνει τα ακόλουθα είδη λόγου: α) Ποίηση β) Μικρό Διήγημα   Θέμα Το θέμα του Διαγωνισμού και στις δύο...

Δείτε κι αυτά

Δ’ Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Πνευματικών Οριζόντων Λεμεσού 2021-2022

Πρόσκληση για υποβολή σεναρίων και ταινιών από το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου

 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου 2021 [ London Greek Film Festival ] το διεθνές σημείο συνάντησης για το ελληνικό φιλμ από όλο τον κόσμο 4ο International Cosmocinema Festival Awards 2021   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόσκληση για υποβολή ταινιών και σεναρίων για το...

Δ’ Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Πνευματικών Οριζόντων Λεμεσού 2021-2022

Προκήρυξη Λογοτεχνικών Διαγωνισμών από την Εταιρεία Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης»

 Προκήρυξη Λογοτεχνικών Διαγωνισμών   Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ «Βασίλης Μιχαηλίδης» προκηρύσσει, για το 2021 τον πρώτο της Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό και τον πρώτο της Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διηγήματος.   Όροι συμμετοχής: Διαγωνισμός Ποίησης: Κάθε...