τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

London, του Διονύση Φάκου

London, του Διονύση Φάκου

Τίτλος: London
Συγγραφέας – Εικονογράφος: Διονύσης Φάκος
Κατηγορία: Κόμικ
Έκδοση: Το Δόντι, Πάτρα, 2016
ISBN: 978-960-9772-49-5
Τιμή: 8 ευρώ


Διονύση Φάκου, «London»


Ένας κυνηγός επικηρυγμένων ονόματι Σεθ ταξιδεύει στο Βικτωριανό Λονδίνο για να πιάσει τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. Ανακαλύπτουμε ότι οι δυο τους είναι αδέρφια. Ο Τζακ είναι στην πραγματικότητα ο βιβλικός Κάιν και ο Σεθ είναι ο μικρότερος γιος του Αδάμ και της Εύας, ο οποίος θέλει να σκοτώσει τον Καιν για να εκδικηθεί τον θάνατο του μεσαίου αδελφού τους, Αβελ. Ο Κάιν είναι πλέον βρικόλακας, ενώ ο Σεθ ειναι λυκάνθρωπος…
Κυκλοφόρησε από το «Δόντι» το κόμικ «London» Διονύση Φάκου. Το «London» παρουσιάστηκε με επιτυχία τον Δεκέμβριο στο διήμερο Athenscon στην Αθήνα και σύντομα αναμένεται η παρουσίασή του στην Πάτρα. Πρόκειται για το πρώτο μέρος μιας τριλογίας στην οποία θα απαντηθούν και πολλά από τα ερωτήματα που δημιουργούνται στον αναγνώστη.

Ο Διονύσης Φάκος είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών. Ζει στην Πάτρα. Βρείτε τον στο facebook στη σελίδα Comic Art By Dennis Fakos και στο προσωπικό του προφίλ Dionusios Fakos. Το «London» είναι η πρώτη του έκδοση.

Κεντρική διάθεση: Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου, Ζαλόγγου 9, Αθήνα, τηλ. 2103800520

Επιμέλεια κειμένου

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Κερδίστε το!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Ημερολόγιο 2020

Εκπαιδευτικά βιβλία

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος