7oς Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός στη μνήμη του Πέτρου Δήμα

7oς Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός στη μνήμη του Πέτρου Δήμα

“Θα απονεμηθούν τρία Bραβεία συνοδευόμενα από χρηματικά έπαθλα των 400, 300 και 200 ευρώ και τρεις Έπαινοι συνοδευόμενοι με αναμνηστικές πλακέτες. Το θέμα και η στιχουργική μορφή είναι ελεύθερα, κατά την προτίμηση του συμμετέχοντος. Τα ποιήματα, θα κριθούν από τρεις (3) κριτές: δύο καθ’ ύλην αρμοδίους καθηγητές Πανεπιστημίου και έναν αναγνωρισμένο κριτικό-ιστορικό λογοτεχνίας. Τα ονόματα των μελών της κριτικής επιτροπής ανακοινώνονται με τη δημοσιοποίηση του αποτελέσματος.

Το ποίημα, το οποίο πρέπει να είναι αδημοσίευτο και να μην υπερβαίνει τους τριάντα (30) στίχους, θα σταλεί σε τέσσερα (4) πληκτρολογημένα αντίτυπα με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Φιλολογικός και Λογοτεχνικός Όμιλος

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  

Παναγοπούλου 1 (B’ όροφος)– 301 32 ΑΓΡΙΝΙΟ,

με την ένδειξη : Για τον 7o Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό.

Το ποίημα θα υπογράφεται – και στα τέσσερα αντίτυπα – με ψευδώνυμο. Σε μικρότερο φάκελο, καλά κλεισμένο, θα αναγράφονται τα πραγματικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, επάγγελμα, τηλέφωνο, e-mail) του συμμετέχοντος στο διαγωνισμό, o oποίος πρέπει να επισυνάψει στην επιστολή απόδειξη καταβολής 20 ευρώ(απαραίτητο ποσόν συμμετοχής) στον λογαριασμό GR 5801103030000030329619891 της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Τα βραβεία, τα χρηματικά έπαθλα και τα τιμητικά διπλώματα θα απονεμηθούν σε εδική τελετή στο Αγρίνιο(αρχές του 2018), στην οποία θα κληθούν να λάβουν μέρος όσοι διακριθούν, οι συμμετέχοντες, οι αρχές της πόλεις, οι κριτές και το ευρύτερο κοινό.

Ως καταληκτική ημερομηνία αποστολής των συμμετοχών ορίσθηκε η 30η Σεπτεμβρίου 2017. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26410 – 52942 καθημερινά από 12.00 έως 13.00 και από 20.00 έως 21.00.”

Αγρίνιο, 23-02-2017

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Βασιλική Κων. Μαραγιάννη                    Παναγιώτης Κων. Δρέλλιας

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

1 σχόλιο

 1. Γιώργης Ζαφειρίου

  Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
  Πρώτη (ελπίζω και η τελευταία) φορά πληροφορούμαι ότι για να συμμετέχεις σε λογοτεχνικό διαγωνισμό πρέπει να προπληρώσεις για την συγκέντρωση των χρηματικών επάθλων. Καλύτερα να μην έβαζαν οι διοργανωτές χρηματικά έπαθλα παρά αυτή η πρωτόγνωρη τακτική. Ο πολιτισμός κύριοι είναι η θεία κοινωνία του πνεύματος και αλί αν παγιωθεί τούτη η τακτική.
  Λυπάμαι…
  Γιώργης Ζαφειρίου
  Υ.Γ Σαν πλειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάληψη σχολικού κυλικείου μου κάνει…

  Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Κερδίστε το!

Κερδίστε το!

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο