Select Page

Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2018 – πρόσκληση

Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2018 – πρόσκληση

Το Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο του δικτυακού τόπου τοβιβλίο.net έγινε πραγματικότητα για πρώτη φορά το 2014. Με τη συμμετοχή 24 εικαστικών και 59 λογοτεχνών δημιουργήθηκε το Ημερολόγιο του 2015, μια καλαίσθητη έκδοση 136 σελίδων! Την επόμενη χρονιά η ανταπόκριση στην πρόσκληση ήταν ακόμα μεγαλύτερη, περισσότεροι από 130 λογοτέχνες και 30 εικαστικοί στόλισαν με τις δημιουργίες τους το Ημερολόγιο του 2016. Το Ημερολόγιο του 2017 ξεπέρασε κάθε προσδοκία συμμετοχών σε μια έκδοση 162 σελίδων με τη συμμετοχή 103 λογοτεχνών και 34 εικαστικών.

Για το 2018, έχοντας ως στόχο να διευρύνουμε το πλήθος των ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα διατηρήσουμε τον ίδιο σχεδιασμό των 162 σελίδων τουλάχιστον! Απευθύνουμε λοιπόν και πάλι πρόσκληση σε δημιουργούς, συγγραφείς, ποιητές, φωτογράφους, ζωγράφους και γλύπτες να αποστείλουν έργα τους ή αποσπάσματα αυτών προκειμένου να δημιουργήσουμε μαζί το “Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2018”.

Αναλυτικά αναζητούμε:

α) Λογοτεχνικά έργα:
Τα πεζά κείμενα θα πρέπει να έχουν έκταση 150-200 λέξεις (περίπου δύο παράγραφοι) και τα ποιήματα έως 20 στίχους μέσου μήκους.

Προτεραιότητα θα δοθεί στην εκπροσώπηση συμμετασχόντων με έργα ανέκδοτα και αδημοσίευτα. Επιτρέπονται βεβαίως κι έργα που έχουν εκδοθεί.

Οι λογοτέχνες μπορούν να αποστείλουν από ένα (1) έως πέντε (5) έργα.

Τα έργα δεν είναι υποχρεωτικό να συνδέονται με τις εποχές του χρόνου. Αν ωστόσο, αποσταλεί κάποιο απόσπασμα με στόχο συγκεκριμένη εποχή, παρακαλούμε να σημειωθεί η εποχή ή ο μήνας.

β) Εικαστικά έργα:

Οι φωτογράφοι, ζωγράφοι, γλύπτες και εικαστικοί άλλων τεχνών που δύναται το έργο τους να αποτυπωθεί σε εικόνα, να αποστείλουν τις δημιουργίες τους προκειμένου να πλαισιώσουν φωτογραφικά το ημερολόγιο.

Τα αρχεία – εικόνες που θα αποσταλούν θα πρέπει να είναι σε υψηλή ανάλυση. Καλό -αν και όχι υποχρεωτικό- είναι να υπάρχει μία σύνδεση με κάποια εποχή του χρόνου ή κάποιο μήνα.

Δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές οποιασδήποτε μορφής, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε κάποιο από τα ημερολόγια των παρελθόντων ετών.

Όλα τα έργα παραχωρούνται αποκλειστικά και μόνο από τους ίδιους τους καλλιτέχνες που έχουν τα πνευματικά δικαιώματα (ακόμα κι αν τα έργα είναι αδημοσίευτα ή ανέκδοτα).

Όλα τα έργα παραχωρούνται για την έκδοση του Καλλιτεχνικού Ημερολογίου 2018. Τα πνευματικά δικαιώματα των έργων παραμένουν στους δημιουργούς.

Το ημερολόγιο θα είναι ελεύθερης διακίνησης στο διαδίκτυο με δυνατότητα εκτύπωσης από όποιον το επιθυμεί.

 

Σε περίπτωση που συλλεχθούν έργα πέραν των αναγκών θα επιλέγεται ένα έργο από κάθε καλλιτέχνη (με κριτήριο την αντιπροσωπευτικότητα και την ποιότητα).

 

Αποστολές έργων θα γίνονται

δεκτές μέχρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

χρησιμοποιώντας τη φόρμα πιο κάτω.

Μετά την παρέλευση της ανωτέρω ημερομηνίας, καμία συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή.

 

(Προσοχή: Συμμετοχές που θα σταλούν σε κάποια από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου τοβιβλίο.net δε θα ληφθούν υπ’ όψη και δε θα υπάρξει σχετική ειδοποίηση γι’ αυτό).

Κάνοντας χρήση της φόρμας υποβολής, μπορείτε να μας στείλετε:

– Ένα αρχείο κειμένου και μια φωτογραφία ταυτόχρονα ή

– Μόνο ένα αρχείο κειμένου ή

– Μόνο μια φωτογραφία

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε περισσότερες από μια φωτογραφίες ή κείμενα, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα εκ νέου για όσες φορές επιθυμείτε.

_

Φόρμα υποβολής συμμετοχής

για το

Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2018

 

Το όνομά σας (απαραίτητο)

[Παρακαλούμε δώστε μας το πλήρες όνομά σας (όνομα κι επώνυμο) ή ένα ψευδώνυμο]

Το email σας (απαραίτητο)

-

Τίτλος

Συνημμένο αρχείο κειμένου

(Υποστηρίζονται αρχεία doc, docx, rtf, odt μεγέθους έως 1 ΜΒ)

Συνημμένο αρχείο εικόνας

(Υποστηρίζονται όλα τα αρχεία εικόνας μεγέθους έως 20 ΜΒ)

Αν θέλετε να μας στείλετε περισσότερες από μια συμμετοχές, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα υποβολής εκ νέου, για όσες φορές θέλετε!

-

Επιλέξτε εποχή (Αν δεν εμπίπτει σε κάποια από αυτές, επιλέξτε 'Άλλο'. Το πεδίο δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθεί)

Επιλέξτε μήνα (Αν δεν εμπίπτει σε κάποια από αυτές, επιλέξτε 'Άλλο'. Το πεδίο δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθεί)

Αν η εικόνα που θέλετε να στείλετε ξεπερνάει σε μέγεθος τα 20ΜΒ αλλά την έχετε ενδεχομένως ανεβάσει στο διαδίκτυο, παρακαλώ δώστε μας το σύνδεσμο απ' όπου μπορούμε να την κατεβάσουμε

-

Η συμμετοχή σας έχει δημοσιευτεί ξανά στο διαδίκτυο;

Αν ναι, παρακαλούμε δώστε μας το σύνδεσμο (link)

-

Παρακαλούμε, πριν πατήσετε το κουμπί 'Αποστολή' επιβεβαιώστε τα παρακάτω

Αποστέλλοντας τη συμμετοχή σας βεβαιώνετε πως το κείμενο ή η εικόνα είναι αποκλειστικά δική σας πνευματική δημιουργία κι αποδέχεστε το γεγονός πως επιθυμείτε να χρησιμοποιηθεί στο δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net

Με την αποστολή αποδέχεστε το γεγονός πως υπάρχει το ενδεχόμενο να ΜΗ συμπεριληφθεί η συμμετοχή σας στο Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2018 είτε στην περίπτωση που δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμετοχής είτε στην περίπτωση που οι συμμετοχές είναι περισσότερες από όσες είναι απαραίτητες για τη δημιουργία του ημερολογίου, ενώ δε θα υπάρξει εκ μέρους μας σχετική ειδοποίηση ούτε αιτιολόγηση περί της μη αποδοχής της συμμετοχής σας.

(Παρακαλούμε μην κλείσετε αυτή τη σελίδα μέχρι να λάβετε το μήνυμα επιβεβαίωσης πως το μήνυμά σας έχει σταλεί επιτυχώς. Στη συνέχεια ελέγξτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο στο οποίο θα σας στείλουμε επίσης μήνυμα για την επιβεβαίωση της λήψης της συμμετοχής σας)

Επιμέλεια κειμένου

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Follows

Ημερολόγιο 2018 – Πρόσκληση

Εγγραφείτε στο newsletter

Εκδηλώσεις

Φόρτωση περισσότερων

Διαγωνισμοί σε εξέλιξη

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος

Pin It on Pinterest

Αν σας άρεσε...

κοινοποιήστε το στους φίλους σας!