τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Παράταση στον 7ο Παγκόσμιο ποιητικό διαγωνισμό Αμφικτυονίας Ελληνισμού

Παράταση στον 7ο Παγκόσμιο ποιητικό διαγωνισμό Αμφικτυονίας Ελληνισμού

Αναλυτικά:

Για τον 7ο Παγκόσμιο ποιητικό διαγωνισμό που έχει προκηρύξει η Αμφικτυονία Ελληνισμού πρόσφατα και επειδή δεχόμαστε ερωτήματα από ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν με τα ποιήματά τους, διευκρινίζουμε ότι ο Γενικός τίτλος “Ο Απανταχού Ελληνισμός και οι διαχρονικές του αξίες” έχει ευρύτερη έννοια και χαρακτήρα επομένως τα ποιήματα μπορεί να αναφέρονται π.χ. στον άνθρωπο γενικά, στα αισθήματα, στα γράμματα, στις τέχνες, στην ιστορία, στις ανακαλύψεις κ.λ.π.

Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. του φορέα μας αποφάσισε να δοθεί παράταση ενός μηνός του διαγωνισμού – ήτοι μέχρι τέλους Μαρτίου 2018.

Με κάθε τιμή

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΚΟΝΗΣ                                    ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΪΝΑΛΗ

 

Πηγή: http://amfiktionia-ellinismou2000.blogspot.gr

 

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

6 Σχόλια

 1. Maria

  Πως δηλώνουμε συμμετοχή ;

  Απάντηση
 2. Stella Dede

  Καλησπέρα! Γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τον 7ο παγκόσμιο ποιητικό διαγωνισμό Αμφικτυονίας Ελληνισμού;

  Απάντηση
 3. Θεόφιλος Γιαννόπουλος

  Καλησπέρα σας.
  Ο διαγωνισμός ίσχυε μέχρι τέλη Μαρτίου και θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να βαθμολογηθούν τα συμμετέχοντα ποιήματα και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
  Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τους διοργανωτές σχετικά με την χρονική περίοδο που μπορούμε να τα περιμένουμε.

  Απάντηση
 4. dimitris

  Καλησπέρα. Έχουμε κανένα νεώτερο για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων;

  Απάντηση
  • Θεόφιλος Γιαννόπουλος

   Καλημέρα σας.
   Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

   Απάντηση
   • dimitris

    Τελικά, καμία επίσημη απάντηση για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού; Απορίας άξιον!

    Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Εκπαιδευτικά βιβλία

Ημερολόγιο 2020

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος