Πότε κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Paulo Coehlo με τίτλο “Hippie”

Το νέο βιβλίο του κορυφαίου συγγραφέα Paulo Coehlo εκδίδεται στα ελληνικά από τις εκδόσεις Λιβάνη, ενώ θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία από τις 30 Ιουνίου. Το «Hippie» αποτελεί το πλέον αυτοβιογραφικό έργο του πολυβραβευμένου συγγραφέα και υπόσχεται να ξαναζωντανέψει το όνειρο της γενιάς των χίπηδων, που ήθελαν να αλλάξουν τον κόσμο ειρηνικά. Λίγη ιστορία για το βιβλίο: Ο Paulo είναι ένας νέος που σχεδιάζει […]

Το νέο βιβλίο του κορυφαίου συγγραφέα Paulo Coehlo εκδίδεται στα ελληνικά από τις εκδόσεις Λιβάνη, ενώ θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία από τις 30 Ιουνίου.

Το «Hippie» αποτελεί το πλέον αυτοβιογραφικό έργο του πολυβραβευμένου συγγραφέα και υπόσχεται να ξαναζωντανέψει το όνειρο της γενιάς των χίπηδων, που ήθελαν να αλλάξουν τον κόσμο ειρηνικά.

Λίγη ιστορία για το βιβλίο:

Ο Paulo είναι ένας νέος που σχεδιάζει να γίνει συγγραφέας. Αφήνει τα μαλλιά του μακριά και ξεκινά να ανακαλύψει τον κόσμο, την ελευθερία, αλλά και το βαθύτερο νόημα της ύπαρξης.

Το ταξίδι του έχει διάφορα απρόοπτα, από τη φυλάκισή του το 1968, όταν ταξίδευε στη Νότια Αμερική, από τη στρατιωτική δικτατορία της Βραζιλίας, με την κατηγορία του τρομοκράτη, μέχρι τη γνωριμία του με την Carla στο Άμστερνταμ, απ’ όπου ξεκινούν μαζί για το Νεπάλ με το Magic Bus.

Στην πορεία οι δυο τους δε ζουν απλά μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, αλλά μεταμορφώνονται ριζικά κι ενστερνίζονται καινούριες αξίες στη ζωή τους.

 

πηγή: Νέα Σελίδα

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου