Επιλέξτε Page

Το “Ημερολόγιο του Αρκά 2018” εκτάκτως αυτό το Σάββατο

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το “Ημερολόγιο του Αρκά 2018” είναι στο ΘΕΜΑ! Το συλλεκτικό ημερολόγιο 2018 του δημοφιλούς κομίστα που έχουμε λατρέψει, του Αρκά, έρχεται με το ΘΕΜΑ εκτάκτως αυτό το Σάββατο, για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο με 200 απολαυστικά σκίτσα. στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) Στο συλλεκτικό βιβλίο-ημερολόγιο ο πιο σημαντικός […]

Αρκάς

- 21.12.2017 -

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το “Ημερολόγιο του Αρκά 2018” είναι στο ΘΕΜΑ!

Το συλλεκτικό ημερολόγιο 2018 του δημοφιλούς κομίστα που έχουμε λατρέψει, του Αρκά, έρχεται με το ΘΕΜΑ εκτάκτως αυτό το Σάββατο, για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο με 200 απολαυστικά σκίτσα.

στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Στο συλλεκτικό βιβλίο-ημερολόγιο ο πιο σημαντικός Έλληνας δημιουργός κόμικ παρέα με τους αγαπημένους του ήρωες διακωμωδεί το 2017 και φωτογραφίζει το 2018 με το δικό του μοναδικό τρόπο. Με το αστείρευτο, καυστικό του χιούμορ σατυρίζει, τόσο την πολιτική όσο και την οικονομία, προσφέροντάς μας ταυτόχρονα γέλιο αλλά και προβληματισμό.
Ο πιο δημοφιλής και αγαπημένος σκιτσογράφος που εδώ και δεκαετίες έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων μας με τις εύστοχες ατάκες και τα ξεκαρδιστικά σκίτσα του, έρχεται εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το Ημερολόγιο του 2018, για να χαρίσει στους αναγνώστες του ΘΕΜΑτος στιγμές άφθονου γέλιου και προβληματισμού.

 

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου