Το Ράφι της Αγάπης

To μη κερδοσκοπικό σωματείο «Το Ράφι της Αγάπης» έχει  στόχο  τη δημιουργία βιβλιοθηκών σε χώρους που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται  ασθενείς με χρόνια νοσήματα. Με σύνθημά μας «Η τέχνη ενώνει, η αγάπη δημιουργεί» για τρίτη συνεχή χρονιά, συγκεντρώνουμε βιβλία συγγραφέων και ποιητών από όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Το 2017 εγκαινιάσαμε την βιβλιοθήκη μας στον Ξενώνα […]
- 1.03.2018 -

To μη κερδοσκοπικό σωματείο «Το Ράφι της Αγάπης» έχει  στόχο  τη δημιουργία βιβλιοθηκών σε χώρους που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται  ασθενείς με χρόνια νοσήματα.

Με σύνθημά μας «Η τέχνη ενώνει, η αγάπη δημιουργεί» για τρίτη συνεχή χρονιά, συγκεντρώνουμε βιβλία συγγραφέων και ποιητών από όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Το 2017 εγκαινιάσαμε την βιβλιοθήκη μας στον Ξενώνα Καρκινοπαθών Πυλαίας παρατήματος Μακεδονίας- Θράκης με τη συμμετοχή 200 συγγραφέων.

Ωστόσο η ζήτηση για βιβλία καθώς και η δίψα για την διάδοση της φιλαναγνωσίας δεν σταματά και κάπως έτσι ξεκινάμε ολοταχώς για τη νέα μας αποστολή που στοχεύει στη δημιουργία βιβλιοθήκης στον ισόγειο χώρο της Στέγης Τεχνών και Γραμμάτων στη Βέροια για τον Κοινωνικό Συναιτερισμό Ημαθίας που υποστηρίζει την ένταξη ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Δια τούτο θα θέλαμε να ζητήσουμε  την πολύτιμη συνδρομή σας, ώστε με την δική σας προσφορά βιβλίων, να καταφέρουμε να γεμίσουμε ακόμα ένα  “Ράφι της Αγάπης” με ελπίδα και φως.

Περισσότερες πληροφορίες ,θα βρείτε στην επίσημη σελίδα μας στο facebook «Το Ράφι της Αγάπης»
Επικοινωνήστε με το email μας: [email protected]

Για «Το Ράφι της Αγάπης»

Η πρόεδρος                                                                                                             Ο γραμματέας

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου