Το ακυκλοφόρητο άλμπουμ του ΑΡΚΑ “Περιμένοντας τη βροχή” προσφορά αυτή την Κυριακή

Αυτή την Κυριακή, το ολοκαίνουργιο-ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Αρκά «Περιμένοντας τη βροχή» είναι στο ΘΕΜΑ! Δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού παρά μόνο στο ΘΕΜΑ αυτής της Κυριακής. Μια εκπληκτική, ολοκαίνουργια και ακυκλοφόρητη συλλογή με την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη των κόμιξ έρχεται στο Πρώτο ΘΕΜΑ. Το «Περιμένοντας τη βροχή» είναι ένα από τα αριστουργήματα του […]

Αρκάς

- 17.01.2018 -

Αυτή την Κυριακή, το ολοκαίνουργιο-ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Αρκά «Περιμένοντας τη βροχή» είναι στο ΘΕΜΑ! Δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού παρά μόνο στο ΘΕΜΑ αυτής της Κυριακής.

Μια εκπληκτική, ολοκαίνουργια και ακυκλοφόρητη συλλογή με την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη των κόμιξ έρχεται στο Πρώτο ΘΕΜΑ. Το «Περιμένοντας τη βροχή» είναι ένα από τα αριστουργήματα του απίθανου Αρκά, ο οποίος επιμένει να εκπλήσσει τους αμέτρητους θαυμαστές του με το αστείρευτο, μοναδικό του χιούμορ.

Ο αναγνώστης δεν έχει καμία άλλη επιλογή εκτός από το να γελάσει μέχρι δακρύων με το ισοπεδωτικό «μαύρο» χιούμορ ενός μεγάλου μάστορα των κόμικ όπως ο Αρκάς.

Μην χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το ξεκαρδιστικό ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Αρκά «Περιμένοντας τη βροχή».
(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

 

πηγή

 

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου