Άταφοι νεκροί: 21 νέοι ποιητές διαβάζουν ποιήματά τους στο θέατρο Άττις

Άταφοι νεκροί: 21 νέοι ποιητές διαβάζουν ποιήματά τους στο θέατρο Άττις Το Σάββατο 30 Μαΐου, στις 19:00, 21 νέοι ποιητές διαβάζουνε ποιήματά τους στο θέατρο Άττις. Ο μαραθώνιος ποίησης, είναι η εναρκτήρια εκδήλωση του νέου project του Θεόδωρου Τερζόπουλου και του Θεάτρου Άττις, με τίτλο «Άταφοι νεκροί», που θα αναπτυχθεί τους επόμενους μήνες στη Νέα Υόρκη […]
- 30.05.2015 -

Άταφοι νεκροί: 21 νέοι ποιητές διαβάζουν ποιήματά τους στο θέατρο Άττις

 

Το Σάββατο 30 Μαΐου, στις 19:00, 21 νέοι ποιητές διαβάζουνε ποιήματά τους στο θέατρο Άττις. Ο μαραθώνιος ποίησης, είναι η εναρκτήρια εκδήλωση του νέου project του Θεόδωρου Τερζόπουλου και του Θεάτρου Άττις, με τίτλο «Άταφοι νεκροί», που θα αναπτυχθεί τους επόμενους μήνες στη Νέα Υόρκη και τη Φιλαδέλφεια, με τη συμμετοχή πολύ σημαντικών δημιουργών απ’ όλες τις τέχνες. Στο project συμμετέχουν το Θέατρο Άττις, το Wilma Theatre της Φιλαδέλφεια, το Columbia University της Νέας Υόρκης και άλλοι φορείς της Νέας Υόρκης.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Θεόδωρος Τερζόπουλος και το Θέατρο Άττις παρουσιάζουν ποιητές της νεότερης γενιάς, σε συνεργασία με τον ποιητή Θωμά Τσαλαπάτη, που επιμελείται τις ποιητικές συναντήσεις.

Συμμετέχουν οι ποιητές: Ζήσης Αϊναλής, Αντιγόνη Βουτσινά, Χρήστος Αρμάνδος Γκέζος, Άννα Γρίβα, Νίκος Ερηνάκης, Νικόλας Ευαντινός, Κατερίνα Ηλιοπούλου, Θωμάς Ιωάννου, Λένα Καλλέργη, Αλέξιος Μάινας, Δημοσθένης Παπαμάρκος, Δημήτρης Πέτρου, Σταμάτης Πολενάκης, Θοδωρής Ρακόπουλος, Γιάννης Σιδέρης, Γιάννης Στίγκας, Κυριάκος Συφιλτζόγλου, Θωμάς Τσαλαπάτης, Νίκη Χαλκιαδάκη, Δημήτρης Χιλλ, Θοδωρής Χιώτης.

Το Σάββατο 30 Μαΐου, στις 7μ.μ., στο Θέατρο Άττις (Λεωνίδου 7, Μεταξουργείο, τηλ.: 210 5226260). Είσοδος δωρεάν.

 

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου