Αναζητάτε εκδοτικό οίκο;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, το τελευταίο χρονικό διάστημα οι εκδοτικοί οίκοι δέχονται πληθώρα έργων προς αξιολόγηση με θέμα την πανδημία και τον αναγκαστικό εγκλεισμό στο σπίτι. Τις τελευταίες δε ημέρες, πολλές γυναίκες έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να γράψουν σε βιβλίο την προσωπική τους δυσάρεστη εμπειρία κακοποίησης, επηρεασμένες σαφώς από την περίπτωση της κυρίας […]
- 25.01.2021 -

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, το τελευταίο χρονικό διάστημα οι εκδοτικοί οίκοι δέχονται πληθώρα έργων προς αξιολόγηση με θέμα την πανδημία και τον αναγκαστικό εγκλεισμό στο σπίτι. Τις τελευταίες δε ημέρες, πολλές γυναίκες έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να γράψουν σε βιβλίο την προσωπική τους δυσάρεστη εμπειρία κακοποίησης, επηρεασμένες σαφώς από την περίπτωση της κυρίας Μπεκατώρου.

Μελετώντας κανείς τα όσα οι εκπρόσωποι των εκδοτικών οίκων αναφέρουν, είναι σύνηθες φαινόμενο η τρέχουσα κάθε φορά επικαιρότητα να επηρεάζει τη συγγραφική παραγωγή. Στο σημείο όμως αυτό ενδεχομένως να κρύβεται και η μεγαλύτερη παγίδα γιατί μέσα στην πληθώρα ομοειδών πραγμάτων δύσκολα κάτι μπορεί να ξεχωρίσει. Οπότε, αν αναζητάτε το δρόμο προς την έκδοση, δε θα πρέπει να ξεχνάτε πως υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία από την οποία η αξιολόγηση ενός βιβλίου πρέπει να περάσει προκειμένου να εκδοθεί και συνήθως το κριτήριο με το μεγαλύτερο ειδικό βάρος είναι η πρωτοτυπία αλλά και η ποιότητα του περιεχομένου του γραπτού!

Ολόκληρο το δημοσίευμα της Καθημερινής θα το βρείτε εδώ.

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου