τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Αποτελέσματα της 2ης περιόδου του διαγωνισμού ποίησης με τίτλο «Ποιητική Πρόσκληση».

Αποτελέσματα της 2ης περιόδου του διαγωνισμού ποίησης με  τίτλο «Ποιητική Πρόσκληση».

http://vatera.gr/platanos/wp-content/uploads/2016/01/sima_vivl_small.png

“Η Βιβλιοθήκη Βρίσας και το περιοδικό του Συλλόγου Βρισαγωτών Αθήνας «Αντίλαλος» ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της 2ης περιόδου του διαγωνισμού ποίησης που έχουν προκηρύξει με τον τίτλο «Ποιητική Πρόσκληση».

Με βάση το άθροισμα των ξεχωριστών βαθμολογιών που κατέθεσαν οι πέντε αξιολογητές* προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα: «Πυξίδα», της Μεταξίας Χαραμή, βαθμοί 44.  «Στην άλλη όχθη του ονείρου»  και «Στο δέλτα του Κωκυτού», και τα δύο της Βρησιίδας Ψαλιδομάτη, βαθμοί από 40. » Είμαστε εμείς», της Γεωργίας Τσουκαλοχωρίτη, και «Αιγαίο» της Μεταξίας Χαραμή βαθμοί από 39.

Ακολουθούν στη σειρά τα ποιήματα «Φοβάμαι» (Καισσιανή) β. 38, «Επιθυμίες και όνειρα του μεσονυκτίου» (Άλκη Στρούμπα) και «η βαλίτσα» (Τέσση Χατζόγλου) β. 34

Με βάση τα παραπάνω θα δοθούν στους πρώτους τρεις τα βραβεία και στους επόμενους οι έπαινοι. Η απονομή θα γίνει την ίδια μέρα με την απονομή του Βραβείου «Σιγεώργη» και τα λοιπά βραβεία στους μαθητές που θα αριστεύσουν (15 Αυγούστου)

  • Την ομάδα των αξιολογητών αποτέλεσαν οι 1. Μιχάλης Βάσσος (δάσκαλος), 2. Λαζοπούλου Βάσια (φιλόλογος), 3. Γκούρα Άννα (φιλόλογος Λυκείου Πολιχνίτου), 4. Βουτσά Θεοδώρα (φιλόλογος – θεατρολόγος Γυμνασίου Πολιχνίτου) και 5. Αλεντάς Γρηγόρης (φιλόλογος, διευθυντής Γυμνασίου Αγιάσου).

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Κερδίστε το!

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος