Αποτελέσματα της 2ης περιόδου του διαγωνισμού ποίησης με τίτλο «Ποιητική Πρόσκληση».

“Η Βιβλιοθήκη Βρίσας και το περιοδικό του Συλλόγου Βρισαγωτών Αθήνας «Αντίλαλος» ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της 2ης περιόδου του διαγωνισμού ποίησης που έχουν προκηρύξει με τον τίτλο «Ποιητική Πρόσκληση». Με βάση το άθροισμα των ξεχωριστών βαθμολογιών που κατέθεσαν οι πέντε αξιολογητές* προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα: «Πυξίδα», της Μεταξίας Χαραμή, βαθμοί 44.  «Στην άλλη όχθη του ονείρου»  […]
- 17.05.2016 -

http://vatera.gr/platanos/wp-content/uploads/2016/01/sima_vivl_small.png

“Η Βιβλιοθήκη Βρίσας και το περιοδικό του Συλλόγου Βρισαγωτών Αθήνας «Αντίλαλος» ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της 2ης περιόδου του διαγωνισμού ποίησης που έχουν προκηρύξει με τον τίτλο «Ποιητική Πρόσκληση».

Με βάση το άθροισμα των ξεχωριστών βαθμολογιών που κατέθεσαν οι πέντε αξιολογητές* προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα: «Πυξίδα», της Μεταξίας Χαραμή, βαθμοί 44.  «Στην άλλη όχθη του ονείρου»  και «Στο δέλτα του Κωκυτού», και τα δύο της Βρησιίδας Ψαλιδομάτη, βαθμοί από 40. » Είμαστε εμείς», της Γεωργίας Τσουκαλοχωρίτη, και «Αιγαίο» της Μεταξίας Χαραμή βαθμοί από 39.

Ακολουθούν στη σειρά τα ποιήματα «Φοβάμαι» (Καισσιανή) β. 38, «Επιθυμίες και όνειρα του μεσονυκτίου» (Άλκη Στρούμπα) και «η βαλίτσα» (Τέσση Χατζόγλου) β. 34

Με βάση τα παραπάνω θα δοθούν στους πρώτους τρεις τα βραβεία και στους επόμενους οι έπαινοι. Η απονομή θα γίνει την ίδια μέρα με την απονομή του Βραβείου «Σιγεώργη» και τα λοιπά βραβεία στους μαθητές που θα αριστεύσουν (15 Αυγούστου)

  • Την ομάδα των αξιολογητών αποτέλεσαν οι 1. Μιχάλης Βάσσος (δάσκαλος), 2. Λαζοπούλου Βάσια (φιλόλογος), 3. Γκούρα Άννα (φιλόλογος Λυκείου Πολιχνίτου), 4. Βουτσά Θεοδώρα (φιλόλογος – θεατρολόγος Γυμνασίου Πολιχνίτου) και 5. Αλεντάς Γρηγόρης (φιλόλογος, διευθυντής Γυμνασίου Αγιάσου).

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου