Αποτελέσματα του λογοτεχνικού διαγωνισμού «120 λέξεις συναντούν την εικόνα τους»

Το Θεατρικό Εργαστήρι «Κουίντα» σε συνεργασία με τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας (ΦΟΚ) και την ιστοσελίδα «120 λέξεις» παρουσιάζουν τα αποτελέσματα του λογοτεχνικού διαγωνισμού με τίτλο «120 λέξεις συναντούν την εικόνα τους». Οι συγγραφείς των κειμένων που διακρίθηκαν είναι : Αντριάνα Μίνου Θωμάς Αγραφιώτης Αμαλία Χόμπσον – Παλούκα Άντα Λουσία Αντώνιος Μαγκαφάς Αντώνης Μπατζιάς Ασπασία Κωβαίου […]

Το Θεατρικό Εργαστήρι «Κουίντα» σε συνεργασία με τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας (ΦΟΚ) και την ιστοσελίδα «120 λέξεις» παρουσιάζουν τα αποτελέσματα του λογοτεχνικού διαγωνισμού με τίτλο «120 λέξεις συναντούν την εικόνα τους».

Οι συγγραφείς των κειμένων που διακρίθηκαν είναι :

Αντριάνα Μίνου
Θωμάς Αγραφιώτης
Αμαλία Χόμπσον – Παλούκα
Άντα Λουσία
Αντώνιος Μαγκαφάς
Αντώνης Μπατζιάς
Ασπασία Κωβαίου
Δημήτρης Χατζόπουλος
Ελένη Βλάχου
Εμμανουηλί
Εύη Αγγελακοπούλου
Ευδοκία Φανερωμένου
Φιλιώ Αλεξάνδρου
Γιώργος Τζεβελεκάκης
Γιώτα Δημοπούλου
Γιούλη Αποκατανίδου
Ηρακλής Χουάνκ
Ιππολύτη
Σοφία Καλογερίδου
Ηρακλής Λαμπαδαρίου
Αικατερίνη Τσούτσα
Λυδία Ψαραδέλλη
Νεκτάριος Καλογήρου
Παναγιώτης Καναβός
Παντελής Παντιώρας
Σοφία Καριωτάκη
Σωτηρία Βασιλείου
Σπυριδούλα Τσιομήτα
Στέλλα Φουρναράκη
Θεόφιλος Γιαννόπουλος
Βάσια Πάτση
Βέρα Καρτάλου
Χάρης Λιατζίρης
Χρύσα Τζωρτζάκη


Εννέα φωτογράφοι, μέλη του ΦΟΚ, παρουσιάζουν 17 φωτογραφίες τους, από τις οποίες συγγραφείς από όλη την Ελλάδα εμπνεύστηκαν για να γράψουν τις δικές τους ιστορίες.

Η έκθεση φιλοξενείται στο Θεατρικό Εργαστήρι «Κουίντα» (Ελευθερίου Βενιζέλου 22, Καβάλα) και διαρκεί από Δευτέρα 2 Μαρτίου μέχρι και Κυριακή 8 Μαρτίου (ωράριο λειτουργίας καθημερινά 10.00 – 13.00 και 18.00 – 22.00, είσοδος ελεύθερη για το κοινό).

Μία μέρα πριν τη λήξη της, το Σάββατο 7 Μαρτίου (ώρα έναρξης 20.00), θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με αναγνώσεις των κειμένων από το Τμήμα Ενηλίκων του εργαστηρίου.

 

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου