τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ου ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ου ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 – ώρα 8 μ.μ., στην αίθουσα  του Συλλόγου (Τσουρουκτσόγλου 1 και Ηρακλείου 251, Ν. Ιωνία) θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα απονεμηθούν τα βραβεία του 10ου Νεανικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγήματος, Ποίησης και Θεατρικού Έργου του Ιωνικού Συνδέσμου

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-Εισαγωγή, εισηγήσεις των εκπροσώπων των κριτικών επιτροπών και απονομή των βραβείων.

-Ανάγνωση αποσπασμάτων από τα βραβευθέντα διηγήματα και θεατρικά έργα και απαγγελίες βραβευθέντων ποιημάτων από διακεκριμένους ηθοποιούς.

Οι βραβευμένοι ανά κατηγορία είναι οι εξής, σύμφωνα με την απόφαση των Κριτικών Επιτροπών:

ΔΙΗΓΗΜΑ

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ              (Δεν δόθηκε 1ο βραβείο)

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ              Ειρήνη Χαραλάμπους

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ              Αφροδίτη Πατουλίδου

ΠΟΙΗΣΗ

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ              Ανδρέας Αντωνίου

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ              Ιωάννα Ορφανουδάκη

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ              Αντώνιος Ευθυμίου

ΘΕΑΤΡIKO ΕΡΓΟ

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ             Nικηφόρος Οκκαλίδης

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ             Φωτεινή – Ευδοξία Χατζηθεοδώρου

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ             Αντώνιος Ευθυμίου και Μάνος Κουνουγάκης

Επιμέλεια κειμένου

Αντώνης Ευθυμίου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές του Κέντρου, την Κυψέλη. Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συνέχισα με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων. Το 2010 έλαβα υποτροφία από την Ιαπωνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Ιαπωνίας για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο στον τομέα της Ακτομηχανικής. Επίσης, αποτέλεσα και μέλος του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου. Για μικρό χρονικό διάστημα εργάστηκα στην Ολλανδία σε μια μεγάλη πετρελαϊκή εταιρεία και από φέτος ζω κι εργάζομαι μόνιμα στο Μόναχο ως πολιτικός μηχανικός σε επίβλεψη έργων. Ασχολούμαι με τη λογοτεχνία από την εφηβεία μου γράφοντας ποιήματα, στίχους, διηγήματα, θεατρικά έργα και σενάρια. Επίσης, έχω αρθρογραφήσει σε ιστοσελίδες τέχνης και πολιτισμού, όπως www.cine.gr, www.myfilm.gr και koyinta.gr. Τα τελευταία χρόνια έλαβα μέρος σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι εκδηλώσεις με σημαντικές διακρίσεις, όπως 1ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους στον 3ο Διαγωνισμό Σεναρίου «Scripta Manent» το 2007, 1ο Βραβείο στο 2ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της ΑΜΚΕ «ΔΙΟΤΙΜΑ Κ ΜΟΥΣΕΣ» το 2011, 1ο Βραβείο Ποίησης Προβληματισμού στο 27ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ποίησης και Πεζογραφίας Σικελιανά το 2011, 1ο Βραβείο και Μετάλλιο στον Β' Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό «Καισάριος Δαπόντες» και 1ο Βραβείο στο Διεθνή Ποιητικό Διαγωνισμό UNESCO ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ το 2013 με θέμα: «Η μαγεία της πλεύσης στην ρότα του Οδυσσέα». Επίσης, έχω συμμετάσχει σε διάφορες εκδόσεις, όπως της «ΜΚΑΕ Διοτίμα κ’ Μούσες», «Αμφικτυονίας Ελληνισμού» και «Μίμης Σουλιώτης – Ποίηση» (Εκδόσεις Δίγαμμα).

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Οδηγός ιστοσελίδας

Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί

Εκπαιδευτικό υλικό

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος