τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 93ου ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΙΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Φ.Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 93ου ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΙΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Φ.Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Αθήναι, 26.6.2015

Αρ. πρωτ.: 4631

Βραβείο: Στον Ευστάθιο Σκλαβουνάκο, Αθήνα, για το έργο: “Πάλι μαζί” (χρηματικό έπαθλο, χορηγία των Ιδρυμάτων Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού)

Στην Ντόρα Λεονταρίδου, Παπάγου Αθήνα, για το έργο “Μελανίππη”  (χρηματικό έπαθλο, χορηγία των Ιδρυμάτων Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού)

Έπαινος: Στον Κωνσταντίνο Μούσσα, Πειραιάς, για το έργο “Κωνσταντίνος Παλαιολόγος”

Στην Ευφροσύνη Πιτσαλίδου, Θεσσαλονίκη, για το έργο “Το Δωμάτιο της Αλήθεια”

Στον Αντώνιο Ευθυμίου, Μόναχο Γερμανίας, για το έργο “Συνομολία με τον Νίτσε”

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης: Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του Φ. Σ. Παρνασσός

Μαρία Μαντουβάλου: Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών

Ελένη Κουντουράκη: Διδάκτωρ Ν. Ε. Φιλολογίας

Σημείωση: Η απονομή των διακρίσεων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή, την Τρίτη 29.9.2015, ώρα 19.00, στην αίθουσα Κ. Παλαμά του Συλλόγου.

Επιμέλεια κειμένου

Αντώνης Ευθυμίου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές του Κέντρου, την Κυψέλη. Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συνέχισα με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων. Το 2010 έλαβα υποτροφία από την Ιαπωνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Ιαπωνίας για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο στον τομέα της Ακτομηχανικής. Επίσης, αποτέλεσα και μέλος του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου. Για μικρό χρονικό διάστημα εργάστηκα στην Ολλανδία σε μια μεγάλη πετρελαϊκή εταιρεία και από φέτος ζω κι εργάζομαι μόνιμα στο Μόναχο ως πολιτικός μηχανικός σε επίβλεψη έργων. Ασχολούμαι με τη λογοτεχνία από την εφηβεία μου γράφοντας ποιήματα, στίχους, διηγήματα, θεατρικά έργα και σενάρια. Επίσης, έχω αρθρογραφήσει σε ιστοσελίδες τέχνης και πολιτισμού, όπως www.cine.gr, www.myfilm.gr και koyinta.gr. Τα τελευταία χρόνια έλαβα μέρος σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι εκδηλώσεις με σημαντικές διακρίσεις, όπως 1ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους στον 3ο Διαγωνισμό Σεναρίου «Scripta Manent» το 2007, 1ο Βραβείο στο 2ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της ΑΜΚΕ «ΔΙΟΤΙΜΑ Κ ΜΟΥΣΕΣ» το 2011, 1ο Βραβείο Ποίησης Προβληματισμού στο 27ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ποίησης και Πεζογραφίας Σικελιανά το 2011, 1ο Βραβείο και Μετάλλιο στον Β' Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό «Καισάριος Δαπόντες» και 1ο Βραβείο στο Διεθνή Ποιητικό Διαγωνισμό UNESCO ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ το 2013 με θέμα: «Η μαγεία της πλεύσης στην ρότα του Οδυσσέα». Επίσης, έχω συμμετάσχει σε διάφορες εκδόσεις, όπως της «ΜΚΑΕ Διοτίμα κ’ Μούσες», «Αμφικτυονίας Ελληνισμού» και «Μίμης Σουλιώτης – Ποίηση» (Εκδόσεις Δίγαμμα).

1 σχόλιο

  1. Παναγιώτης Σκοπετέας

    Αντώνη, μάς έπνιξες με τα βραβεία σου!

    Θερμά, θερμά συγχαρητήρια και για το τελευταίο λοιπόν !

    Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Εκπαιδευτικά βιβλία

Ημερολόγιο 2020

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος