τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Διαγωνισμός Διηγήματος με θέμα: «Επιστροφή στο πατρικό σπίτι» – Εκδόσεις Λυκόφως

Διαγωνισμός Διηγήματος με θέμα: «Επιστροφή στο πατρικό σπίτι» – Εκδόσεις Λυκόφως
Φωτογραφία του χρήστη Eκδόσεις Λυκόφως.

Οι εκδόσεις Λυκόφως σας προσκαλούν να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό διηγήματος με θέμα: «Επιστροφή στο πατρικό σπίτι»
Ο διαγωνισμός θα παραμείνει ανοικτός από τις 16 Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου 2016.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. Το όριο των λέξεων ορίζεται από 2.800 έως 3.200 λέξεις.
2. Τα διηγήματα που θα αποσταλούν δεν πρέπει να έχουν βραβευτεί σε άλλον λογοτεχνικό διαγωνισμό, να έχουν εκδοθεί ή δημοσιευθεί, είτε σε βιβλίο, είτε σε άλλο μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό.
3. Τα διηγήματα πρέπει να υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@likofos.gr, είτε σε μορφή word, είτε σε μορφή pdf.
4. Τα διηγήματα πρέπει να σταλούν επωνύμως, ώστε ο εκδοτικός οίκος να γνωρίζει τα πραγματικά στοιχεία των συμμετεχόντων. Τα διηγήματα θα διανεμηθούν στα μέλη της κριτικής επιτροπής χωρίς τα πραγματικά στοιχεία των συμμετεχόντων, για να τηρηθεί η ανωνυμία τους.
5. Η κριτική επιτροπή θα βαθμολογήσει τα διηγήματα με κριτήρια την πρωτοτυπία τους, τη δομή τους και τη λογοτεχνική ακεραιότητα-αρτιότητα. Ο χρόνος αξιολόγησης των διηγημάτων θα ανακοινωθεί μόλις κλείσει ο διαγωνισμός.
6. Τα δεκαπέντε (15) διηγήματα, που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία, θα εκδοθούν σε ένα βιβλίο από τις εκδόσεις Λυκόφως, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συγγραφείς, αφού υπογράψουν σχετικό συμβόλαιο. Στην έκδοση θα συμπεριληφθούν και τρία διηγήματα, γραμμένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.
7. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα γνωστοποιηθεί η βαθμολογία τους, χωρίς αιτιολόγηση.
8. Όσα διηγήματα δεν κερδίσουν, καταστρέφονται και δεν τηρούνται στα αρχεία των εκδόσεων Λυκόφως.
9. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι συγγραφείς των οποίων βιβλία έχουν εκδοθεί ή πρόκειται να εκδοθούν από τις εκδόσεις Λυκόφως.
10. Μέλη της κριτικής επιτροπής ορίζονται οι συγγραφείς Γιώργος Γιώτσας, Βασίλης Κρουστάλης και Μανώλης Σιμιτσάκης.

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οδηγός ιστοσελίδας

Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί

Εκπαιδευτικό υλικό

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος