Διαγωνισμός διηγήματος

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία πολιτισμού Artspot διοργανώνει τον 4ο διαγωνισμό διηγήματος «ΛόγωΤέχνης». Ο φετινός διαγωνισμός «ΛόγωΤέχνης 2013» πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Εκδόσεων Μεταίχμιο και είναι αφιερωμένος στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη γέννησή του. Θέμα του διαγωνισμού: Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο, όμως οι συμμετέχοντες θα […]
- 9.09.2013 -

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία πολιτισμού Artspot διοργανώνει τον 4ο διαγωνισμό διηγήματος «ΛόγωΤέχνης». Ο φετινός διαγωνισμός «ΛόγωΤέχνης 2013» πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Εκδόσεων Μεταίχμιο και είναι αφιερωμένος στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη γέννησή του.

Θέμα του διαγωνισμού: Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο, όμως οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπεριλάβουν στην πλοκή του διηγήματός τους τις ακόλουθες επτά συγκεκριμένες λέξεις (σε οποιαδήποτε πτώση ή αριθμό): Δρόμος, Ηδονή, Λιμάνι, Κεχριμπάρι, Ταξίδι, Γέρος, Καλοκαίρι (Οι λέξεις περιέχονται στο ποίημα «Ιθάκη» του Κ.Π. Καβάφη).

Διάρκεια του διαγωνισμού:  Ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού είναι η 1η Σεπτεμβρίου και ημερομηνία λήξης η 15η Οκτωβρίου 2013.

Έκταση των κειμένων: Τα διηγήματα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 1.000 λέξεις.

Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού:

·   Μάνος Ελευθερίου, συγγραφέας

·   Κώστας Κατσουλάρης, συγγραφέας

·   Αμάντα Μιχαλοπούλου, συγγραφέας

·   Ελένη Μπούρα, υπεύθυνη ελληνικής πεζογραφίας Εκδόσεων Μεταίχμιο

·   Σώτη Τριανταφύλλου, συγγραφέας

·   Γιάννης Φαρσάρης, συγγραφέας, εκπρόσωπος του φορέα διοργάνωσης ArtSpot

 

Αναλυτικές πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής του Διαγωνισμού Διηγήματος «ΛόγωΤέχνης» είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο http://logotexnis.artspot.gr στη σελίδα http://www.facebook.com/logotexnis και στο e-mail [email protected].

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου