“Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016”

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα “Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016” Σταθμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας αποτελούν οι περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε πλατείες, ανοιχτούς χώρους και θέατρα του προγράμματος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), «Καλοκαίρι  στην Αθήνα», που παρουσίασαν στην Πινακοθήκη του δήμου στο κτίριο του Μεταξουργείου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η […]
- 15.07.2016 -

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα “Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016”

 

Σταθμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας αποτελούν οι περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε πλατείες, ανοιχτούς χώρους και θέατρα του προγράμματος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), «Καλοκαίρι  στην Αθήνα», που παρουσίασαν στην Πινακοθήκη του δήμου στο κτίριο του Μεταξουργείου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου και  ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Χρήστος Τεντόμας.

«Ο δήμος Αθηναίων φέρνει και φέτος στις γειτονιές  και το κέντρο της Αθήνας, μια πληθώρα εκδηλώσεων, για όλα τα γούστα, τις προτιμήσεις, τις ηλικίες. Μουσική και συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα και οπερέτα, καραγκιόζης και παιχνίδια για τα παιδιά, ελπίζουμε ότι θα δώσουν ένα διαφορετικό, χαρούμενο και αισιόδοξο τόνο, στην καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών της καλοκαιρινής Αθήνας.» σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

«Συνεργαζόμαστε, και έτσι  γινόμαστε πλουσιότεροι, σε ποιότητα, ποικιλία και πρόγραμμα. Με την Περιφέρεια Αττικής, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το Εθνικό Θέατρο, με πολιτιστικούς φορείς του δημόσιου αλλά και ιδιωτικού τομέα.  Με νέους χώρους και νέες δράσεις, φιλοδοξούμε να κάνουμε το καλοκαίρι στην Αθήνα, μια μεγάλη γιορτή.
Σε μια μητρόπολη, όπως είναι σήμερα η Αθήνα, ο πολιτισμός πρέπει να εξελίσσεται και να βαδίζει δίπλα στη ζωή. Δίνοντας χαρά, γνώση, απόλαυση, καλλιέργεια, δημιουργώντας παρέες, ενισχύοντας τις κοινότητες και το αίσθημα της συλλογικότητας. Αναδεικνύοντας τις ομορφιές – ναι υπάρχουν κι είναι πολλές! – και την ιστορική κληρονομιά της Αθήνας, διασφαλίζοντας την ειρηνική συνύπαρξη των αντιθέσεων που κάθε μητρόπολη κουβαλά, προβάλλοντας την εξωστρέφεια και τον φιλόξενο χαρακτήρα της πόλης μας.» τόνισε ο κ. Καμίνης.

 

για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατήστε εδώ

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου