τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Ο παράδεισος του Αρτ, της Σωτηρίας Φερεντίνου

Ο παράδεισος του Αρτ, της Σωτηρίας Φερεντίνου

paradeisos artΈνα νέο παραμύθι από την Ασπίδα για το Παιδί είναι εδώ. Άλλο ένα βιβλίο γεμάτο περιπέτειες, πανέμορφη εικονογράφηση και ωραία συναισθήματα θα κρατήσει συντροφιά στους μικρούς αναγνώστες. Αλήθεια, τι να απέγινε ο Αρτ από το βιβλίο «Η περιπλάνηση του Αρτ»; Ζει και είναι καλά, εξακολουθεί μάλιστα να είναι ευσυγκίνητος απέναντι στη δύσκολη ζωή των αδέσποτων ζώων. Έτσι, σε συνεργασία με τον Καπετάν Δέλτα, με τον οποίο γνωρίστηκαν υπό απρόσμενες συνθήκες, ξεκινούν για να βρουν έναν θησαυρό! Θα πραγματοποιήσει το όνειρό του ο Αρτ; Ο καπετάν-Δέλτας πώς σκέφτεται να βελτιώσει τη ζωή του αν βρουν τον θησαυρό; Πού είναι ο παράδεισος του Αρτ;

Γραμμένο από τη Σωτηρία Φερεντίνου που χρησιμοποιεί εξαιρετικά την ελληνική γλώσσα και με πολύχρωμη εικονογράφηση της Αλεξάνδρας Καδινοπούλου, η νέα συναρπαστική περιπέτεια του Αρτ θα ικανοποιήσει κάθε παιδική ψυχούλα για περιπέτεια, αγωνία, πλούσιο λεξιλόγιο! Το κείμενο περνάει με αγάπη πολλά μηνύματα όπως φιλία, αφοσίωση, χαρά, περιέργεια, ευτυχία και άλλα. Μια σοφή επιλογή των γονιών για δώρο στο παιδί τους.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ασπίδα για το Παιδί», με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό την παροχή κοινωνικής φροντίδας σε παιδιά που είναι ορφανά ή είναι μέλη μονογονεϊκών οικογενειών ή προέρχονται από οικογένειες που δυσλειτουργούν. Στόχοι: α) η παροχή βοήθειας στις οικογένειες των άνω ατόμων, τόσο σε υλικό και τεχνικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, β) η ενημέρωση του κοινού και των εθελοντών σε θέματα που έχουν σχέση με τη βία, την κακοποίηση, τον σχολικό αποκλεισμό, τον κοινωνικό αποκλεισμό και τις συνέπειές τους.

Όλα τα έσοδα που προέρχονται από την πώληση των υπέροχων παιδικών παραμυθιών προσφέρονται στην αγορά τροφίμων και στην κάλυψη βασικών αναγκών των υποστηριζόμενων οικογενειών της Ασπίδας. Τα βιβλία διατίθενται αποκλειστικά από την «Ασπίδα για το Παιδί» στο τηλέφωνο 2310-551 502. Δείτε συγκεντρωτική παρουσίαση των βιβλίων εδώ:

Η Ασπίδα για το Παιδί και τα παιδικά παραμύθια της

Το site της εταιρείας: http://aspidagiatopaidi.gr/

Η σελίδα στο facebook

Επιμέλεια κειμένου

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Κερδίστε το!

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος