Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης – Όταν η Ποίηση συναντά τη Μελωδία

Η Ποίηση συναντά τη Μελωδία στην “Παλιά Μουσική” (Τζαμί Χαλίλ Μπέη), στην χερσόνησο της Παναγίας στην Καβάλα, ώρα 7 μμ, στις 21 Μαρτίου. Ο Μορφωτικός Τομέας του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας θα γιορτάσει την «Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης» με Ποίηση & Μελωδία. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την εισήγηση της Καβαλιώτισσας ποιήτριας Χρυσούλας […]
- 18.03.2015 -

Η Ποίηση συναντά τη Μελωδία στην “Παλιά Μουσική” (Τζαμί Χαλίλ Μπέη), στην χερσόνησο της Παναγίας στην Καβάλα, ώρα 7 μμ, στις 21 Μαρτίου.

Ο Μορφωτικός Τομέας του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας θα γιορτάσει την «Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης» με Ποίηση & Μελωδία.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την εισήγηση της Καβαλιώτισσας ποιήτριας Χρυσούλας Βακιρτζή να μας υποδέχεται στο χώρο, όπου η ποίηση γίνεται τραγούδι. Στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε 18 μελοποιημένα ποιήματα που θα σας προσφέρουν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Β. Καμπουρίδης στο τραγούδι, ο Π. Λαζαρίδης στο πιάνο και ο Δ. Καρακατσάνης στο μπουζούκι. Τους ποιητές, των οποίων μελοποιημένα ποιήματα θα ακούσετε, θα σας συστήσουν τα μέλη της ομάδας της Λέσχης Ανάγνωσης του Μορφωτικού Τομέα του Συνδέσμου: Βιολιτζή Γ., Γαϊτανά Χ., Καρποζήλου Α., Καρποζήλου Β., Πασχαλίδου Π. και Στεφανής Α.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι.

___Ελένη Ιωάννου

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου