Διαγωνισμός Διηγήματος από τα Εργαστήρια Τέχνης & Πολιτισμού «ΖΩ-γραφή-ζω»

Έναρξη διαγωνισμού: 15/4/2015
Λήξη διαγωνισμού: 15/7/2015
Θέμα: Ελεύθερο

Όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό διηγήματος θα πρέπει να γράψετε ένα δικό σας, ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟ καθ΄οιονδήποτε τρόπο, διήγημα, το πολύ μέχρι 3.000 λέξεις και να μας το στείλετε μαζί με το ψευδώνυμο που θα χρησιμοποιήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση grafw@ergastiriatexnis.gr, μέχρι τις 15/7/2015.

 

Η τριμελής Επιτροπή Κρίσεων, για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διηγήματος των Εργαστηρίων «ΖΩ-γραφή-ζω»:

  • Πρόεδρος της Επιτροπής: Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος, λογοτέχνης, επίκουρος καθηγητής στην Παιδαγωγική Σχολή Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διευθυντής/επιστημονικός υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
  • Μέλη: Νίκος Βατόπουλος, δημοσιογράφος στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» & Σοφία Δημοπούλου, συγγραφέας & επιμελήτρια της Λέσχης Ανάγνωσης των Εργαστηρίων «ΖΩ-γραφή-ζω»

Α” βραβείο: Δωρεάν παρακολούθηση του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής για έναν ολόκληρο χρόνο (Σεπτέμβριος 2015 – Ιούνιος 2016) στα Εργαστήρια Τέχνης & Πολιτισμού «ζω-Γραφή-Ζω»

Τα πρώτα δώδεκα (12) διηγήματα, θα δοθούν προς ανάγνωση/μελέτη σε συνεργάτες ζωγράφους των «kaplanon galleries» προκειμένου, ένας ζωγράφος να φιλοτεχνήσει ένα Σχέδιο για το κάθε διήγημα.
Κατ΄ αυτόν τον τρόπο τα δώδεκα (12) διηγήματα θα συνοδεύονται από ένα Σχέδιο, αντίστοιχα, γνωστού ζωγράφου/ συνεργάτη μας.
Με το υλικό αυτό (12 Διηγήματα + 12 Σχέδια), θα εκδοθεί Βιβλίο από τις εκδόσεις των «kaplanon galleries» και θα γίνει παρουσίαση όλου αυτού του υλικού σε μία από τις αίθουσές μας, τον Δεκέμβριο 2015.