Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διηγήματος των Εργαστηρίων «ΖΩ-γραφή-ζω»

31.05.2015

Διαγωνισμός Διηγήματος από τα Εργαστήρια Τέχνης & Πολιτισμού «ΖΩ-γραφή-ζω»

Έναρξη διαγωνισμού: 15/4/2015
Λήξη διαγωνισμού: 15/7/2015
Θέμα: Ελεύθερο

Όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό διηγήματος θα πρέπει να γράψετε ένα δικό σας, ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟ καθ΄οιονδήποτε τρόπο, διήγημα, το πολύ μέχρι 3.000 λέξεις και να μας το στείλετε μαζί με το ψευδώνυμο που θα χρησιμοποιήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], μέχρι τις 15/7/2015.

 

Η τριμελής Επιτροπή Κρίσεων, για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διηγήματος των Εργαστηρίων «ΖΩ-γραφή-ζω»:

  • Πρόεδρος της Επιτροπής: Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος, λογοτέχνης, επίκουρος καθηγητής στην Παιδαγωγική Σχολή Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διευθυντής/επιστημονικός υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
  • Μέλη: Νίκος Βατόπουλος, δημοσιογράφος στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» & Σοφία Δημοπούλου, συγγραφέας & επιμελήτρια της Λέσχης Ανάγνωσης των Εργαστηρίων «ΖΩ-γραφή-ζω»

Α” βραβείο: Δωρεάν παρακολούθηση του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής για έναν ολόκληρο χρόνο (Σεπτέμβριος 2015 – Ιούνιος 2016) στα Εργαστήρια Τέχνης & Πολιτισμού «ζω-Γραφή-Ζω»

Τα πρώτα δώδεκα (12) διηγήματα, θα δοθούν προς ανάγνωση/μελέτη σε συνεργάτες ζωγράφους των «kaplanon galleries» προκειμένου, ένας ζωγράφος να φιλοτεχνήσει ένα Σχέδιο για το κάθε διήγημα.
Κατ΄ αυτόν τον τρόπο τα δώδεκα (12) διηγήματα θα συνοδεύονται από ένα Σχέδιο, αντίστοιχα, γνωστού ζωγράφου/ συνεργάτη μας.
Με το υλικό αυτό (12 Διηγήματα + 12 Σχέδια), θα εκδοθεί Βιβλίο από τις εκδόσεις των «kaplanon galleries» και θα γίνει παρουσίαση όλου αυτού του υλικού σε μία από τις αίθουσές μας, τον Δεκέμβριο 2015.

 

Ακολουθήστε μας

Οι προσφορές των εφημερίδων

Κερδίστε το!

Κερδίστε το!

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

0 σχόλια

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου