Προκήρυξη ΚΘ’ Δελφικών Αγώνων Ποίησης 2014

 Πανελλήνια Ένωση ΛογοτεχνώνΓερανίου 41,Ομόνοια10431,ΑθήναΤηλ. 210-3302550E-mail. [email protected]  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΘ΄ ΔΕΛΦΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΙΗΣΗΣ 2014 Η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών  προκηρύσσει τους  ΚΘ΄  Πανελλήνιους Ποιητικούς Αγώνες Δελφών 2014 (ενηλίκων, άνω των 18 ετών).Το ποίημα (ένα μόνο), με ελεύθερο θέμα, πρέπει να είναι αδημοσίευτο και να μην υπερβαίνει τους 30 στίχους (πάντως σε καμιά περίπτωσηδεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα […]

 

Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών

Γερανίου 41,Ομόνοια
10431,Αθήνα
Τηλ. 210-3302550
E-mail. [email protected]

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΚΘ΄ ΔΕΛΦΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΙΗΣΗΣ 2014

Η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών  προκηρύσσει τους  ΚΘ΄  Πανελλήνιους Ποιητικούς Αγώνες Δελφών 2014 (ενηλίκων, άνω των 18 ετών).

Το ποίημα (ένα μόνο), με ελεύθερο θέμα, πρέπει να είναι αδημοσίευτο και να μην υπερβαίνει τους 30 στίχους (πάντως σε καμιά περίπτωσηδεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα δύο λεπτά απαιτούμενου χρόνου απαγγελίας). Θα υποβληθεί σε δέκα δακτυλογραφημένα αντίτυπα με μονολεκτικό ψευδώνυμο κάτω δεξιά.

Οι διαγωνιζόμενοι  πρέπει να εσωκλείσουν στο μεγάλο φάκελο μικρότερο κλειστό φάκελο με τα πλήρη πραγματικά τους στοιχεία:  Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ. τηλέφωνο (σταθερό και κινητό), ηλεκτρονική διεύθυνση, τον τίτλο του έργου και το ψευδώνυμο.
Οι συμμετοχές πρέπει ν’ αποσταλούν ταχυδρομικά με απλή επιστολή και όχι συστημένη, στα γραφεία της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, Γερανίου 41, 2ος όροφος, Τ.Κ. 104 31 - Αθήνα, με την ένδειξη:  Για τους ΚΘ΄ Δελφικούς Αγώνες Ποίησης.  Στη θέση του αποστολέα να σημειωθεί μόνον το ψευδώνυμο.

Τα αποσταλέντα ποιήματα δεν επιστρέφονται, και μετά από τον διαγωνισμό όσα δεν προκρίθηκαν θα καταστραφούν μαζί με τους φακέλλους προσωπικών στοιχείων.
Του διαγωνισμού εξαιρούνται οι βραβευθέντες με Α΄ βραβείο στους Δελφικούς αγώνες  κατά τα τελευταία πέντε έτη.


Τελευταία ημερομηνία αποστολής των έργων ορίζεται η 25η Απριλίου 2014.

 

Η τελική φάση του διαγωνισμού και η απονομή των διακρίσεων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στους Δελφούς (στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δελφών)  την  Κυριακή  8  Ιουνίου 2014.

Η  Π.Ε.Λ. θα ενημερώσει ατομικά μόνο  όσους από τους διαγωνιζόμενους προκριθούν από την  επιτροπή  για  να  συμμετάσχουν  στην  τελική  φάση,  στην  οποία  θα απαγγείλουν οι ίδιοι τα ποιήματά τους  (στους Δελφούς) και η απαγγελία τους θα ληφθεί υπ’ όψη στην τελική βαθμολόγηση.

Δεν θα γίνει καμία ενημέρωση σχετικά με την αξιολόγηση κ.λ.π. των συμμετε-χόντων που τα έργα τους δεν θα προκριθούν για την τελική φάση.
Τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην επίσημη τελετή απονομής των βραβείων στους Δελφούς.

Η  Πανελλήνια  Ένωση  Λογοτεχνών  δεν  υποχρεούται  να  γνωστοποιήσει  τα αποτελέσματα με άλλον τρόπο. Η επί πλέον γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων με άλλους τρόπους (περιοδικά, εφημερίδες, διαδίκτυο κλπ.), επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια της Π.Ε.Λ. Πληροφορίες  στα τηλέφωνα 210 – 60 40 097 και  693 81 30 030

 

           Ο  Πρόεδρος                                                    Η Γενική Γραμματέας

Νίκος  Ταβουλάρης                                                  Εύα  Χαλκιαδάκη

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου