Τιμητική λογοτεχνική εκδήλωση και “Ανεκπλήρωτοι Έρωτες”

 Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αιγάλεω με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας , την  Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 , διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος" τιμητική βραδιά για τις λογοτέχνιδες της πόλης. Οι συγγραφείς- ποιήτριες  παρουσίασαν τα έργα τους  και στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στις  λογοτέχνιδες της πόλης.Συμμετείχε […]

 

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αιγάλεω με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας , την  Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 , διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος" τιμητική βραδιά για τις λογοτέχνιδες της πόλης. Οι συγγραφείς- ποιήτριες  παρουσίασαν τα έργα τους  και στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στις  λογοτέχνιδες της πόλης.Συμμετείχε και η χορωδία του 2ου Γυμνασίου Αιγάλεω.

Η Μαργαρίτα Αρβανίτη συμμετείχε με την ποιητική της συλλογή "Ανεκπλήρωτοι Έρωτες" - Εκδόσεις Ελληνική Ππρωτοβουλία

 

Απονομή αναμνηστικού διπλώματος
από τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Χρήστο Καρδαρά

Με την αντιδήμαρχο του Αιγάλεω κ. Διονυσία Σιγάλα.

Στα πλαίσια της παρουσίασης η συνθέτρια Χλόη Λάμπρου ερμήνευσε ζωντανά σε δική της σύνθεση τα μελοποιημένα ποιήματα της συλλογής 1. Απόμακρος ο Ερωτάς σου2. Το πεπρωμένο της αγάπης μας.

 Η Χλόη Λάμπρου με την ξεχωριστή  ερμηνεία της ανέδειξε μοναδικά τα λόγια και το συναίσθημα των ποιημάτων. Το μελοποιημένο από την Λαμπρινή Τζούρκα "Πληγή η ανομολόγητη αγάπη μου για σένα" προβλήθηκε σε  videowall.

 

 τοβιβλίο.net συγχαίρει τη Μαργαρίτα Αρβανίτη και όλες τις ποιήτριες του Αιγάλεω που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο λόγο.

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου