τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Τι είναι τοβιβλίο.net;

τοβιβλίο.net

Διαβάζουμε | Γράφουμε | Δημιουργούμε

Απολαμβάνουμε!

τοβιβλίο.net είναι ένας σύγχρονος λογοτεχνικός ιστότοπος, στις σελίδες του οποίου μπορεί ο κάθε άνθρωπος που αισθάνεται πως θέλει να εκφραστεί δια του λόγου ή της τέχνης γενικότερα, να εκθέσει τις δημιουργίες του. Δοκίμια, μυθιστορήματα, νουβέλες, ποιήματα, στίχοι και άλλες συναφείς λογοτεχνικές δημιουργίες μπορούν να φιλοξενηθούν στις σελίδες του, όπως επίσης μουσική, φωτογραφίες και βίντεο. Ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net είναι ένα μεγάλο ηλεκτρονικό περιοδικό στο οποίο ο δημιουργός έχει το ελεύθερο βήμα για να εκθέσει τις δημιουργίες του κι ο αναγνώστης να γίνει συμμέτοχος στη δημιουργία με την κριτική του αλλά και το δημιουργικό διάλογο.

Μέσα στις σελίδες του γίνονται παρουσιάσεις και κριτικές βιβλίων που έχουν κυκλοφορήσει σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Δεν μένει όμως μόνο εκεί. Βοηθά τους νέους δημιουργούς για να φτιάξουν τα βιβλία τους είτε αναλαμβάνοντας δωρεάν την επιμέλεια των κειμένων και τη δημιουργία των εξωφύλλων είτε απλώς παρέχοντας συμβουλές και τεχνογνωσία.

Ταυτόχρονα δίνει στους δημιουργούς το βήμα που ενδεχομένως δεν έχουν αλλού, για να αναλύσουν, να δείξουν, να διασαφηνίσουν αλλά και να εξηγήσουν τα σημεία εκείνα τα οποία οι άνθρωποι που θαυμάζουν τις δημιουργίες τους δεν μπορούν να γνωρίζουν αλλά θα ήθελαν να ξέρουν, βοηθώντας τους έτσι να σχηματίσουν την πληρέστερη δυνατή άποψη των έργων. Αυτή είναι και η διαφορά που κάνει ξεχωριστό τοβιβλίο.net, ο ίδιος ο δημιουργός έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει το έργο του.

Η συμμετοχή στο δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο χωρίς καμία εξαίρεση και χωρίς κανέναν περιορισμό στον αριθμό των παρουσιάσεων που επιθυμεί να κάνει.

1

Είναι ελεύθερο!

 

Όλοι μπορούν να συμμετέχουν. Όλοι μπορούν να θέσουν τις δημιουργίες τους στην κρίση των αναγνωστών της σελίδας. Όλοι μπορούν να κάνουν το πρώτο τους βήμα στη λογοτεχνία. Όλοι μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα. Όλοι μπορούν να δημιουργήσουν!

Z

Είναι αξιόπιστο!

 

Μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας, ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με αξιοπιστία να δώσει βήμα έκφρασης σε όποιον το επιθυμεί. Οι συμμετοχές περιβάλλονται πάντα με τη σοβαρότητα αλλά και την προσοχή που αρμόζει σε κάθε άνθρωπο που εκφράζεται δια της λογοτεχνίας.

Είναι δωρεάν!

 

Δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξει καμία χρέωση για τη δημοσίευση των έργων. Φανερή ή κρυφή! Το δωρεάν βεβαίως δε σημαίνει και φτηνό, πάντα ο στόχος μας είναι να δίνουμε στο δημιουργό την προσοχή που του αρμόζει και στον αναγνώστη την ποιότητα που αναζητά.

τοβιβλίο.net δεν παρακρατά με κανένα τρόπο πνευματικά δικαιώματα ή οτιδήποτε άλλο συναφές σε ό,τι αφορά στα έργα που παρουσιάζονται. Τα κείμενα όμως των παρουσιάσεων αποτελούν, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των δημιουργών τους, υλικό το οποίο υπόκειται σε άδεια Creative Commons, όπως παρακάτω

cc

[Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα]

(CC BY-NC-SA 3.0 GR)

και μπορεί να διανεμηθεί ελεύθερα με την ανωτέρω αναφερόμενη άδεια, ενώ σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρεται ως πηγή ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net με προσθήκη κατάλληλου συνδέσμου.

 

 

 

 

 

 

Οι δημιουργοί αποδέχονται το γεγονός πως παραχωρούν το δικαίωμα στο δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net να δημοσιεύσει και να αναμεταδώσει όπου αυτός κρίνει απαραίτητο (ενδεικτικά: στις σελίδες του παρόντος ιστότοπου, σε άλλες ιστοσελίδες, σε ραδιοφωνικές /τηλεοπτικές εκπομπές, σε έντυπες εκδόσεις κλπ.) των αρχείων (κείμενα, ποιήματα, εικόνες, αρχεία ήχου κλπ) που αποστέλλουν, ενώ φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο του στην περίπτωση που αυτά τυχόν παραβιάζουν με οποιονδήποτε τρόπο την ισχύουσα νομοθεσία.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δε δημοσιεύονται παρουσιάσεις για έργα εάν δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του κατόχου των πνευματικών του δικαιωμάτων.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Από τη στιγμή που θα αποσταλεί ένα κείμενο για δημοσίευση, σε οποιαδήποτε μορφή, αυτό θα διορθωθεί και θα γίνει η κατάλληλη επιμέλεια (αν απαιτείται) πριν τη δημοσίευση. Επαναποστολή του ίδιου κειμένου (με αλλαγές/τροποποιήσεις/διορθώσεις) δε γίνεται δεκτή και δημοσιεύεται πάντα το αρχικό κείμενο. Κείμενα με μεγάλο αριθμό λαθών (ορθογραφικά, συντακτικά, νοηματικά) ή με λανθασμένη χρήση της ελληνικής γλώσσας ή με λάθος χρήση των σημείων στίξης απορρίπτονται και δε δημοσιεύονται χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Έχετε απορίες;

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα είναι χαρά μας να μιλήσουμε : )

 

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Κερδίστε το!

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος