Τοπική Αυτοδιοίκηση, προοπτικές ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών (eBook)

 Κυκλοφορεί το βιβλίο του Δήμου Χλωπτσιούδη "Τοπική Αυτοδιοίκηση, προοπτικές ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών", το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Ο συγγραφέας γράφει: "Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 θα έχουν από ιδιαίτερη πολιτική σημασία σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς. Οι προτάσεις και οι προγραμματικές θέσεις που θα κατατεθούν οφείλουν πέρα από τον ιδεολογικό χρωματισμό, να υποστηρίζονται επιστημονικά και […]

 

Κυκλοφορεί το βιβλίο του Δήμου Χλωπτσιούδη "Τοπική Αυτοδιοίκηση, προοπτικές ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών", το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Ο συγγραφέας γράφει: "Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 θα έχουν από ιδιαίτερη πολιτική σημασία σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς. Οι προτάσεις και οι προγραμματικές θέσεις που θα κατατεθούν οφείλουν πέρα από τον ιδεολογικό χρωματισμό, να υποστηρίζονται επιστημονικά και να αποβλέπουν στον Άνθρωπο και την τοπική κοινωνική ανάπτυξη. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία μελέτη 240 σελίδων στηριγμένη σε μία εκτενή βιβλιογραφία (250 τίτλοι). Περιλαμβάνει κριτική, ιδέες και μια πληθώρα προτάσεων με την ελπίδα να αποτελέσει ένα πολιτικό εργαλείο στα χέρια των προοδευτικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων με την κατάθεση συγκροτημένων θέσεων και σχεδιασμών για τις τοπικές κοινότητες."

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου