Τ’ αγαπημένα: Ποιήματα και αφηγήματα άλλων του Μιχάλη Γκανά

 νέα κυκλοφορία Τ’ αγαπημένα: Ποιήματα και αφηγήματα άλλων του Μιχάλη Γκανά «Οι συγγραφείς και οι αναγνώστες συγκροτούν, άτυπα, μια προσωπική ανθολογία κειμένων, ποίησης και πεζογραφίας συνήθως, που αγαπούν και ξεχωρίζουν. Τα κριτήρια δεν είναι πάντα ποιοτικά. Αυτή η ανθολογία εμπλουτίζεται αλλά και αποψιλώνεται καθώς περνούν τα χρόνια. Βιβλία και συγγραφείς εμφανίζονται και εξαφανίζονται, αλλά πάντοτε παραμένει ένα […]
- 2.01.2015 -

 

νέα κυκλοφορία

 

Τ’ αγαπημένα: Ποιήματα και αφηγήματα άλλων του Μιχάλη Γκανά

 


«Οι συγγραφείς και οι αναγνώστες συγκροτούν, άτυπα, μια προσωπική ανθολογία κειμένων, ποίησης και πεζογραφίας συνήθως, που αγαπούν και ξεχωρίζουν. Τα κριτήρια δεν είναι πάντα ποιοτικά.
Αυτή η ανθολογία εμπλουτίζεται αλλά και αποψιλώνεται καθώς περνούν τα χρόνια. Βιβλία και συγγραφείς εμφανίζονται και εξαφανίζονται, αλλά πάντοτε παραμένει ένα σταθερό σώμα που δεν το αγγίζουν οι προσθαφαιρέσεις. Αυτό το σώμα, στην περίπτωσή μου τουλάχιστον, αποτελείται από κείμενα, που με συγκίνησαν, με τάραξαν, με συγκλόνισαν αλλά κυρίως με έκαναν να ζηλέψω. Αυτά είναι τα κείμενα που θα ήθελα να είχα γράψει».
Από την εισαγωγή του Μιχάλη Γκανά

- Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί επίσης Τ’ αγαπημένα του Θωμά Κοροβίνη

 

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου