Υποβολή πεζού κειμένου

Με την παρούσα φόρμα μπορείτε να στείλετε την λογοτεχνική σας συμμετοχή προκειμένου να δημοσιευτεί στο δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net

 

Δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για τη δημοσίευση της συμμετοχής. Κάθε συμμετοχή δημοσιεύεται ανάλογα με τη θεματολογία, την ποιότητα του κειμένου αλλά και το υπόλοιπο υλικό που είναι ήδη προγραμματισμένο για δημοσίευση. Δεν γίνεται ενημέρωση για την ημερομηνία δημοσίευσης, θα πρέπει να παρακολουθεί ο ενδιαφερόμενος τη σελίδα. Εναλλακτικά, μπορεί να αναζητήσει το όνομά του εδώ, όπου θα βρει όλες τις δημοσιευμένες του συμμετοχές.

Στην περίπτωση που κάποιο κείμενο απορριφθεί, δεν υπάρχει ενημέρωση προς τον αποστολέα του ενώ διαγράφεται από το σύστημά μας και δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησής του. Η υποβολή της συμμετοχής δε σημαίνει απαραιτήτως και δημοσίευσή της ούτε ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net δεσμεύεται προς τούτο.

 

Σημαντικό:

Οι συμμετοχές υποβάλλονται μόνο ως συνημμένο αρχείο.

Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία της φόρμας, αλλιώς δεν είναι αποδεκτή η συμμετοχή.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Στην παρούσα φόρμα μπορείτε να στείλετε μόνο πεζό κείμενο. Στην περίπτωση που γίνει αποστολή ποιήματος, αυτό θα απορριφθεί.

Πριν μας στείλετε τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε να έχει προηγηθεί διόρθωση κι επιμέλειά της.

Συμμετοχές που δεν είναι επιμελημένες διαγράφονται χωρίς ειδοποίηση και δεν δημοσιεύονται.

Σημειώνουμε πως έχουμε αναπτύξει ειδικό λογισμικό που ελέγχει σε βασικό επίπεδο τα κείμενα πριν αυτά τα αναλάβει συνεργάτης μας για να τα δημοσιεύσει. Στην περίπτωση που το λογισμικό διαπιστώσει λάθη (πχ. κείμενα που είναι γραμμένα με greeklish ή με κεφαλαίους χαρακτήρες ή χωρίς τόνους ή με ορθογραφικά λάθη ή με λάθη στα σημεία στίξης κλπ.) τα απορρίπτει αυτομάτως και δεν έρχονται σε γνώση της συντακτικής μας ομάδας.

Συμμετέχοντες που κείμενά τους έχουν κατ’ επανάληψη απορριφθεί, τα μελλοντικά τους κείμενα θα απορρίπτονται αυτοδίκαια χωρίς έλεγχο.

Για τις λογοτεχνικές συμμετοχές που δημοσιεύονται από 1η Αυγούστου 2021 κι εντεύθεν ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσής τους από την ιστοσελίδα.

  -

  Τίτλος (απαραίτητο)

  Συνημμένο αρχείο (απαραίτητο)

  (Υποστηρίζονται αρχεία doc, docx, rtf, odt μεγέθους έως 2 ΜΒ)

  -

  Σύνοψη του κειμένου (Παρακαλούμε δώστε μας μια περίληψη που να μην ξεπερνά τις 50 λέξεις - Πλήθος επιτρεπόμενων χαρακτήρων από 50 έως 350. Προσοχή, μην στέλνετε τη συμμετοχή σας κάνοντας χρήση αυτού του πεδίου.) (απαραίτητο)

  Πλήθος χαρακτήρων: 0

  -

  Η συμμετοχή σας έχει δημοσιευτεί ξανά στο διαδίκτυο;

  Αν ναι, παρακαλούμε δώστε μας το σύνδεσμο (link)

  -

  Αποστέλλοντας τη συμμετοχή σας βεβαιώνετε πως το κείμενο είναι αποκλειστικά δική σας πνευματική δημιουργία κι αποδέχεστε το γεγονός πως επιθυμείτε να δημοσιευτεί στο δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net. Επίσης αποδέχεστε το γεγονός ότι μετά τη δημοσίευσή της ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα αφαίρεσής της από την ιστοσελίδα.