1η Λογοτεχνική Δράση του ηλεκτρονικού περιοδικού “Ανθρώπων Έργα” με θέμα “Όσα δεν τόλμησα ποτέ να πω”

Δημοσίευση: 25.06.2015

Ετικέτες

Κατηγορία

Το ηλεκτρονικό περιοδικό “Ανθρώπων Έργα” με την συμπλήρωση δύο χρόνων από την κυκλοφορία του, διοργανώνει για όλους τους εραστές της τέχνης την πρώτη του λογοτεχνική δράση με τίτλο “Όσα δεν τόλμησα ποτέ να πω”.

Όπως φανερώνει και ο τίτλος, οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν θέμα όλα αυτά που κάποια στιγμή θέλαμε να πούμε σε κάποιον και δεν τολμήσαμε για οποιοδήποτε λόγο.

Τα ποιήματα καλό είναι να μην ξεπερνούν τις δύο σελίδες Α4 (με γραμματοσειρά μεγέθους 14 στιγμών) και τα πεζά κείμενα τις 2.000 λέξεις. Όλα τα λογοτεχνικά έργα θα πρέπει να είναι διορθωμένα και επιμελημένα. Όσοι συμμετέχουν με πίνακες ζωγραφικής ή φωτογραφία θα πρέπει το έργο τους να είναι σε υψηλή ανάλυση. Οι δημιουργοί σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των έργων που θα αποστείλουν.

Η λογοτεχνική δράση θα έχει διάρκεια έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Μετά την λήξη της, όλα τα έργα που θα συμμετέχουν στην δράση θα φιλοξενηθούν σε ένα e-book το οποίο θα κυκλοφορήσει ελεύθερα στο διαδίκτυο και ίσως και σε έντυπη μορφή.

Η αποστολή των έργων θα γίνεται στο email του περιοδικού [email protected] με θέμα “Όσα δεν μπόρεσα ποτέ να πω”.

*Στην δράση θα μπορούν να συμμετέχουν και όσοι συνεργάζονται και γράφουν για το περιοδικό “Ανθρώπων Έργα”.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στο Google News

Επιμέλεια άρθρου

Διαβάστε κι αυτά

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός από την Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας

12ος Διαγωνισμός Ποίησης και Πεζόμορφου Στοχασμού από το Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου

  12ος Διαγωνισμός Ποίησης και Πεζόμορφου Στοχασμού από το Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου | Σ.Π.Ε.Κ. υπό την αιγίδα του Stelios Philanthropic Foundation προκηρύσσει τον 12ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ποίησης και Πεζόμορφου Στοχασμού με...

3 σχόλια

3 Σχόλια

 1. ΛέναΜαυρουδή Μούλιου

  Η δράση τελείωσε κατά τα λεγόμενα σας τέλος Σεπτέμβρη .Και τώρα,είναι τέλος Νοέμβρη και ”ούτε φωνή ούτε σημάδι όυτε κανένα μήνυμά σας ” όπως λέει και ο ποιητής. Τι συμβαίνει τελικά; ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ το εγχείρημα; Δεν μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει;

  Απάντηση
  • Θεόφιλος Γιαννόπουλος

   Αγαπητή κυρία Λένα Μαυρουδή Μούλιου, για μια έγκυρη απάντηση στο ερώτημά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στους διοργανωτές, οι οποίοι όπως διαβάσατε στην προκήρυξη είναι το περιοδικό “Ανθρώπων Έργα” ([email protected]). Σας ευχαριστώ.

   Απάντηση
  • Πλούταρχος Πάστρας

   Κυρία Μαυρούδη κι εγώ συμμετέχω στον εν λόγω διαγωνισμό και δυστυχώς δεν μου έχουν απαντήσει ούτε στα email που τους έστειλα, αλλά ούτε και στα μηνύματα μου στο Facebook. Έχουν χαθεί από προσώπου γης! Μάλλον θα έχει ακυρωθεί… αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο!

   Απάντηση

Υποβολή σχολίου