τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

1η Λογοτεχνική Δράση του ηλεκτρονικού περιοδικού “Ανθρώπων Έργα” με θέμα “Όσα δεν τόλμησα ποτέ να πω”

1η Λογοτεχνική Δράση του ηλεκτρονικού περιοδικού “Ανθρώπων Έργα” με θέμα “Όσα δεν τόλμησα ποτέ να πω”

Το ηλεκτρονικό περιοδικό “Ανθρώπων Έργα” με την συμπλήρωση δύο χρόνων από την κυκλοφορία του, διοργανώνει για όλους τους εραστές της τέχνης την πρώτη του λογοτεχνική δράση με τίτλο “Όσα δεν τόλμησα ποτέ να πω”.

Όπως φανερώνει και ο τίτλος, οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν θέμα όλα αυτά που κάποια στιγμή θέλαμε να πούμε σε κάποιον και δεν τολμήσαμε για οποιοδήποτε λόγο.

Τα ποιήματα καλό είναι να μην ξεπερνούν τις δύο σελίδες Α4 (με γραμματοσειρά μεγέθους 14 στιγμών) και τα πεζά κείμενα τις 2.000 λέξεις. Όλα τα λογοτεχνικά έργα θα πρέπει να είναι διορθωμένα και επιμελημένα. Όσοι συμμετέχουν με πίνακες ζωγραφικής ή φωτογραφία θα πρέπει το έργο τους να είναι σε υψηλή ανάλυση. Οι δημιουργοί σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των έργων που θα αποστείλουν.

Η λογοτεχνική δράση θα έχει διάρκεια έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Μετά την λήξη της, όλα τα έργα που θα συμμετέχουν στην δράση θα φιλοξενηθούν σε ένα e-book το οποίο θα κυκλοφορήσει ελεύθερα στο διαδίκτυο και ίσως και σε έντυπη μορφή.

Η αποστολή των έργων θα γίνεται στο email του περιοδικού artdigimag@gmail.com με θέμα “Όσα δεν μπόρεσα ποτέ να πω”.

*Στην δράση θα μπορούν να συμμετέχουν και όσοι συνεργάζονται και γράφουν για το περιοδικό “Ανθρώπων Έργα”.

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

3 Σχόλια

 1. ΛέναΜαυρουδή Μούλιου

  Η δράση τελείωσε κατά τα λεγόμενα σας τέλος Σεπτέμβρη .Και τώρα,είναι τέλος Νοέμβρη και ”ούτε φωνή ούτε σημάδι όυτε κανένα μήνυμά σας ” όπως λέει και ο ποιητής. Τι συμβαίνει τελικά; ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ το εγχείρημα; Δεν μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει;

  Απάντηση
  • Θεόφιλος Γιαννόπουλος

   Αγαπητή κυρία Λένα Μαυρουδή Μούλιου, για μια έγκυρη απάντηση στο ερώτημά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στους διοργανωτές, οι οποίοι όπως διαβάσατε στην προκήρυξη είναι το περιοδικό “Ανθρώπων Έργα” (artdigimag@gmail.com). Σας ευχαριστώ.

   Απάντηση
  • Πλούταρχος Πάστρας

   Κυρία Μαυρούδη κι εγώ συμμετέχω στον εν λόγω διαγωνισμό και δυστυχώς δεν μου έχουν απαντήσει ούτε στα email που τους έστειλα, αλλά ούτε και στα μηνύματα μου στο Facebook. Έχουν χαθεί από προσώπου γης! Μάλλον θα έχει ακυρωθεί… αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο!

   Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οδηγός ιστοσελίδας

Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί

Εκπαιδευτικό υλικό

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος