τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Bράβευση νικητών 1ου Διαγωνισμού Διηγήματος του Φανταστικού από τις Εκδόσεις Ανάτυπο

Bράβευση νικητών 1ου Διαγωνισμού Διηγήματος του Φανταστικού από τις Εκδόσεις Ανάτυπο

“Αγαπητοί φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η διαδικασία της επιλογής των νικητών του 1ου Διαγωνισμού Διηγήματος του Φανταστικού από τις Εκδόσεις Ανάτυπο έφτασε στο τέλος της. 

Θα ακολουθήσει η διπλή τελετή απονομής των βραβείων την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 19.30, στη Θρακική Εστία, Πλατ. Ναυαρίνου 18, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 18.00 στην Αθήνα, στο POLIS-ART-CAFE, Πεσματζόγλου 5, αίθριο Στοάς Βιβλίου όπου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού και θα βραβευθούν οι νικητές.

Εκδόσεις Ανάτυπο “

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οδηγός ιστοσελίδας

Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί

Εκπαιδευτικό υλικό

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος