Διαγωνισμός Wikimedia CEE Spring 2017

“Το Wikimedia CEE Spring 2017[1] είναι μια διεθνής εκδήλωση/διαγωνισμός που οργανώνεται από Βικιπαιδιστές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, προκειμένου να δημιουργηθούν λήμματα για τις συμμετέχουσες χώρες της περιοχής στις Βικιπαίδειες στις γλώσσες των χωρών που συμμετέχουν.   Ο διαγωνισμός διαρκεί από 21 Μαρτίου έως τις 31 Μαΐου 2017 με έμφαση στη σύνταξη λημμάτων για την […]

File:CEE Spring Logo vertical-t.svg

“Το Wikimedia CEE Spring 2017[1] είναι μια διεθνής εκδήλωση/διαγωνισμός που οργανώνεται από Βικιπαιδιστές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, προκειμένου να δημιουργηθούν λήμματα για τις συμμετέχουσες χώρες της περιοχής στις Βικιπαίδειες στις γλώσσες των χωρών που συμμετέχουν.

 

Ο διαγωνισμός διαρκεί από 21 Μαρτίου έως τις 31 Μαΐου 2017 με έμφαση στη σύνταξη λημμάτων για την ιστορία, τη γεωγραφία, τον πολιτισμό και τις προσωπικότητες από τις συμμετέχουσες χώρες.

Για κάθε χώρα θα απονεμηθούν έπαθλα συνολικής αξίας 400 €.[2] Το ελληνικό σκέλος διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από το Wikimedia User Group Greece.”

 

Για τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ: https://el.wikipedia.org/wiki/Βικιπαίδεια:Wikimedia_Άνοιξη_ΚΑΕ_2017

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου