Κατά λάθος… best-seller!

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο καθηγητής Randall Hansen παρατήρησε κάτι το αναπάντεχο: Το βιβλίο που έγραψε για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και που εκδόθηκε 10 χρόνια πριν, είχε ξαφνικά φτάσει στην κορυφή των best-sellers! Ο λόγος; Το βιβλίο του καθηγητή τιτλοφορείται ως Fire and Fury: The Allied Bombing of Germany, 1942-1945, και φαίνεται να… μπέρδεψε πολλούς Αμερικανούς, οι […]
- 13.01.2018 -

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο καθηγητής Randall Hansen παρατήρησε κάτι το αναπάντεχο: Το βιβλίο που έγραψε για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και που εκδόθηκε 10 χρόνια πριν, είχε ξαφνικά φτάσει στην κορυφή των best-sellers!

Ο λόγος; Το βιβλίο του καθηγητή τιτλοφορείται ως Fire and Fury: The Allied Bombing of Germany, 1942-1945και φαίνεται να… μπέρδεψε πολλούς Αμερικανούς, οι οποίοι ήθελαν να αγοράσουν το βιβλίο του δημοσιογράφου Michael Wolff με θέμα την προεδρία του Donald Trump και με παρόμοιο τίτλο Fire and Fury: Inside the Trump White House

Ενώ ο Wolff χρησιμοποίησε τη Φωτιά και την Οργή (Fire and Fury) για να αναφερθεί στην απειλή του Donald Trump για τον πόλεμο κατά της Βόρειας Κορέας, ο Hansen έδειξε πώς φαίνονται αυτά τα δύο στην πράξη, διερευνώντας τις τρομακτικές συνέπειες του πολέμου για τους ανθρώπους.

Ο Randall Hansen μίλησε για τα διάφορα σχόλια που δέχτηκε για το βιβλίο του, μετά το μπέρδεμα που έγινε: «Υπήρχε ένα tweet που έλεγε: “Αγόρασα αυτό το βιβλίο κατά λάθος και δεν υπάρχει περίπτωση να το διαβάσω”, με κατηγορητικό ύφος. Και σκέφτηκα, δεν φταίω εγώ γι’ αυτό, φίλε». Κάποια άλλα άτομα πάλι, βρήκαν τυχαία το βιβλίο του καθηγητή, ψάχνοντας για εκείνο του Michael Wolff στο Amazon, και το αγόρασαν επειδή τους κέντρισε το ενδιαφέρον.

Πηγή: msn.com 

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου