Έναρξη λειτουργίας

τοβιβλίο.net αρχίζει σήμερα την πορεία του στον κόσμο του διαδικτύου. Σκοπός και αφορμή για τη δημιουργία αυτού του χώρου ήταν η αγάπη για την τέχνη και το λόγο αλλά και η έλλειψη ενός σημείου που ο κάθε δημιουργός θα μπορούσε να παρουσιάσει εκτός από το ίδιο το δημιούργημά του και τον ίδιο του τον εαυτό […]
- 3.03.2013 -

%cf%84%ce%bf%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%b9%ce%bf_logo-alt

τοβιβλίο.net αρχίζει σήμερα την πορεία του στον κόσμο του διαδικτύου. Σκοπός και αφορμή για τη δημιουργία αυτού του χώρου ήταν η αγάπη για την τέχνη και το λόγο αλλά και η έλλειψη ενός σημείου που ο κάθε δημιουργός θα μπορούσε να παρουσιάσει εκτός από το ίδιο το δημιούργημά του και τον ίδιο του τον εαυτό μέσα από την περιγραφή των σκέψεών του, των ερεθισμάτων και των εμπνεύσεών του αλλά και των αισθημάτων του από τη στιγμή της σύλληψης του έργου του μέχρι και το χρονικό εκείνο σημείο που το διέθεσε στο κοινό. Ο κάθε δημιουργός σε κάθε έργο του δίνει ένα κομμάτι από τον εαυτό του κι ακριβώς αυτό το σημείο είναι που τοβιβλίο.net θέλει να διερευνήσει και να φέρει στο φως συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας έτσι την ίδια τη δημιουργία.

Δε γνωρίζουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει τοβιβλίο.net, εκείνο που ξέρουμε όμως με μεγάλη βεβαιότητα είναι το γεγονός ότι το περιβάλλουμε με μεγάλη αγάπη, όμοια με εκείνη που έχουμε για τον κόσμο της τέχνης.

Φιλικά,

Κώστας Θερμογιάννης

8 Σχόλια

 1. marimar

  Καλή επιτυχία!!!! Μου αρέσει πολύ η ιδέα σου! Και για κάποιους είναι σπουδαία και η σελίδα στο FB. Καλοτάξιδες να είναι όλες οι δημιουργίες που θα βρουν στέγη σ’ αυτόν τον όμορφο χώρο.

  Απάντηση
  • Κώστας Θερμογιάννης

   Μαρία, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και τις ευχές σου. Ελπίζω να πάει καλά η σελίδα και να γίνει ένας χώρος αναφοράς για όσους ανθρώπους αγαπούν το λόγο και την τέχνη.

   Απάντηση
 2. Ξενικός

  θαυμάσια ιδέα, φιλόδοξη (;). Εύχομαι κάθε επιτυχία – να κατακλύζεται δηλαδή από έργα και κείμενα.
  Ξενικός

  Απάντηση
 3. Νικος Φ

  Καλή αρχή στο εγχείρημα Κώστα και καλό κουράγιο και υπομονή!!

  Απάντηση
 4. Δημήτρης Νίκου

  Καλή αρχή εύχομαι! Είναι πάντα ευχάριστο να δημιουργούνται ζεστές γωνιές για τα γράμματα και ελπίζω να εξελιχθεί σε στέκι. Κάθε καλό!

  Απάντηση
  • Κώστας Θερμογιάννης

   Κύριε Νίκου, σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας και θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε στις σελίδες του ‘βιβλίου’ τις δημιουργίες σας.

   Απάντηση

Υποβολή σχολίου