Ένας πρώην αλκοολικός

20.12.2015

 

alcoholic

 

Συνηθίζεται τελειώνοντας το εσωτερικό πρόγραμμα κάθε θεραπευόμενος να «αφήνει» ένα μικρό μήνυμα για όλα αυτά που έχει βιώσει.

Άλλαξε ολόκληρη η ζωή μου από την μέρα που εντάχτηκα στο πρόγραμμα, μπόρεσα να αντικρύσω για πρώτη φόρα το πρόσωπο μου στον καθρέφτη.

Λυπήθηκα και στεναχωρήθηκα όταν αντιλήφθηκα με καθαρό μυαλό όλα αυτά τα οποία κατέστρεψα εξαιτίας του εθισμού μου.

Κατάλαβα τη σημασία και την αναγκαιότητα να κρατηθώ μακριά από ουσίες αλλά και όλα τα λόγια και προτροπές που μου έλεγαν συνεχώς αγαπημένα άτομα και εγώ επιδεικτικά προσπερνούσα.

Ολοκλήρωσα με επιτυχία το εσωτερικό πρόγραμμα. Αυτό είναι το πρώτο βήμα! Θα πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι καθημερινά για μια ολόκληρη ζωή.

Όλοι οι πραγματικοί μου φίλοι χάρηκαν με την αλλαγή που αντίκρισαν στο πρόσωπο μου βλέποντάς με για πρώτη φόρα να συμπεριφέρομαι ως άνθρωπος.

Λαχτάρησα να ζήσω σαν άνθρωπος απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της ζωής μακριά από εξαρτήσεις νιώθοντας συναισθήματα, αγάπη, χαρά.

Με αυτό το μήνυμα σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή συνέχεια!

Αυτά βίωσε και ένιωσε όλο αυτό τον καιρό στο εσωτερικό πρόγραμμα νοσηλείας για απεξάρτηση από το ΑΛΚΟΟΛ ο Φίλιππος, ένας πρώην αλκοολικός. Το κάθε γράμμα της λέξης ΑΛΚΟΟΛ αντιπροσωπεύει και μια από της πιο πάνω σκέψεις και συναισθήματα.

 

_

γράφει ο Φίλιππος Φιλίππου 

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

Ακολουθήστε μας

Οι προσφορές των εφημερίδων

Κερδίστε το!

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

0 σχόλια

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου